• Vastaggbélrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A probléma a következő: Édesanyámnál (60 éves) pénteken II.-es stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak, vagyis EDDIG úgy néz ki, hogy komolyabb áttétek nincsenek. A daganat 30 centis és a helye a "sigma abolaris" harmadban van. A tünetek a következők voltak: gyakori wc-re menés, magas vérnyomás. Kiderült, hogy vashiányos vérszegénysége van. Még sok vizsgálata van hátra a tervezett 29-i műtétig. Ami jó hír, hogy nagyon meg szeretne gyógyulni és nem fél a kezelésektől. A kérdéseim a következőek: 1. Milyen a gyógyulási esélye? 2. Várható-e kemoterápiás kezelés? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Árki Ildikó válasza a vastagbélrák témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdéseire ennyi információ alapján, szövettani eredmény nélkül, korrekt válasz nem adható, csak jóslásokba lehetne bocsátkozni.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2013. április 08., 13:42; Megválaszolva: 2013. április 09., 23:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: