mellbimbó elváltozás

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Kb. egy hónapja folyamatosan észlelem, hogy a jobb oldali mellbimbóm nagyon enyhén száraz, kissé hámlik, időnként viszket. Bőrgyógyásznál jártam, Lipikar krémet javasolt, melytől javult az állapot, de teljesen nem múlt el. Kérdésem: lehet-e ez rákmegelőző állapot jele, indokolt-e soron kívül mammográfiát végezni? Utoljára 2010. december 9-én voltam vizsgálaton. Üdvözlettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza mellrák témában

Majdnem biztos, hogy ultrahang és röntgenfelvétel is kell.

Persze jó lenne látni ezt az emlő-dolgot a való életben is.

Menjen a Mammográfia-UH vizsgálatra, utána beszélünk.

Kézcsók

Kérdés: 2012. július 11., 15:23; Megválaszolva: 2012. július 25., 14:45
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt