• Mennyi esélye van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Az a problémám, hogy a barátnőm mellrák miatt van kórházban. Sajnos bővebb információt nem tudok. Mennyi esélye van, hogy életben maradjon 17 évesen? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Tóth Judit válasza a mellrák témában

        Ennyi adat alapján sajnos nem tudok segíteni. 17 éves korban igen ritka a rosszindulatú emlődaganat, de előfordulhat. Fontos tudni a szövettani típusát és a kiterjedését, enélkül nehéz tanácsot adni.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2016. szeptember 08., 22:01; Megválaszolva: 2016. szeptember 19., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: