• Cukorbetegek munkavállalása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Igaz-e, hogy töbszöri (3-4x-i) inzulinnal kezelt cukorbeteget három műszakos állásban nem alkalmazhatják? Van-e erre vonatkozó jogszabály, előírás?

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Jogszabályt nem tudok Önnek mondani, de diabetológiai szempontból és életvitel szemponjátból sem szoktuk javasolni a 3 műszakot, még akkor sem, ha ennek  pumpakezelés mellett (amit Ön még nem alkalmaz ezek szerint), erre lehetne lehetőség.

         


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász-diabetológus-endokrinológus
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-17 12:00:27; Megválaszolva: 2010. február 17., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: