• Nem értem??

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Kérdésem a következö lenne! Inzulinos cukorbeteg vagyok 180g CH lennék de azt sem eszem meg.Lassan 5napja, hogy csak cukorbetegeknek valo zsömlét eszem 1-1 reggelire és vacsorára, az ebédem az normál kaja, tehát 3x eszem egy nap és nem hogy fogytam volna még hiztam. Mitöl van ez és mit nem csinálok jol? Persze szeretnék fogyni legalább 5kg! Ebben kérném segitségét! Köszönettel Szné Kata

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Kérdező!

        Nemcsak a szénhidrát hízlal, hanem a zsírok és a fehérjék is. Annak eldöntésére, hogy ez állhat-e Ön esetében a probléma hátterében,  mindenképpen jó lenne, ha egy teljes étrendet írna és annak a kalóriatartalmát összeszámolná. Ha ezzel sem boldogul, akkor dietetikus felkeresését javasolnám, aki személyre szabott diétát tud Önnek előírni, ami mellett a fogyás talán lehetségessé vált.

        PS: 5 nap alatt a szervezet nem tud átállni, ez is okozhatja, hogy a fogyást még nem észleli, tehát ne adja fel semmiképp!

         


        Kérdés: 2010-02-01 15:24:28; Megválaszolva: 2010. február 01., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: