• Rosacea gyanú?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 21 éves férfi vagyok. Az orrom és körülötte az arcbőröm hetente és alkohol vagy napozás után kiszokott pirosodni és elég érzékennyé szokott válni. Az arcbőröm elég zsíros és száraz is. Tudna esetleg valamilyen kenőcsöt vagy gyógyszert ajánlani ami használna a kipirosodás és a száraz zsíros arcbőr ellen? Válaszát előre is köszönöm Norbesz

        WEBBeteg szakértő válasza a rosacea témában

        Kedves Norbesz!

        Érdemes lenne a Bioderma Sensibio termékcsaládot elsőként kipróbálni, az arcpírra jó a Ruboril krém, ezek mind recept nélkül kaphatóak. A fűszeres, forró ételektől, az alkoholtól tartózkodjon. Ha romlik bőre, erősebb kezelés indokolt, az esetben keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér

        Kérdés: 2010-03-12 09:24:12; Megválaszolva: 2010. március 12., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: