Finacea használata

Tisztelt Doktornő! Rosaceas bőrbetegségem van. Használtam a Rozexet, sajnos nem használt. Most a Finaceat használom. Ez most úgy tűnik, hogy bevált. Tiszta lett az arcom, csak az a problémám, hogy mikor abba hagyom, nagyon rövididő elteltével újra jelentkeznek a tűnetek (göbök) . Naponta 1*, este használom a Finaceat, már kb. fél éve. Kérdésem az lenne, hogy használható-e ez a készítmény hosszú távon (akár évekig is) anélkül, hogy károsodást okozna. Köszönöm válaszát. Piroska

Dr. Bodnár Edina válasza Rosacea témában

Igen, nyugodtan használható évekig mellékhatás nélkül.

Kérdés: 2016. november 23., 12:06; Megválaszolva: 2016. november 24., 14:13
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Arcbőr vörösödés, felmelegedés
Kedves Doktor/Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy az arcom szinte teljes terjedelmével képes a kivörösödésre,felhevülésre és ez...
Piros pöttyök a száj körül, milyen...
Kedves Doktornő, legelőször 2015 tavaszán jelentkezett a panaszom akkor bőrgyógyászhoz fordultam és az Uraige cu+zn krémet javasolta talán használt...
Bőrpír, kiütések az államon
Kedves Doktornő! Körülbelül 1 éve elmentem a Mária utcai bőrklinikára, mert az állam jobb oldalán piros foltok jelentek meg és nem nagyon akartak...
Piros foltok a melegtől
Tisztelt Doktornő! 2 hete körülbelül kezdődtek a panaszok, amikor piros foltok jelentek meg csak az arcomon. Nem használok semmi új terméket, szóval...
Rosacea vagy kiütés?
Tisztelt Doktornő! Körülbelül egy éve küzdök rozaceaval. Az esti és nappali krém amit bőrgyógyásztól kaptam, sajnos semmit nem használ....