Tobb honapos kiutesek haton, de mar mellkason is

Tisztelt Doktorno! Korulbelul 5-6 honapja hatamon kisebb, foltokban is osszefuggo kiutesek jelentek meg, majd az egesz hatamon elterjedtek, most mar oldalamon, mellkasomon is vannak. Nem fajnak, nem viszketnek. Egy ideig (kb egy hetig) kentem koromvirag kremmelakkor mintha halvanyult volna es mintha egyre kevesebb lett volna, de vegulis jelentosen nem javult, ugyhogy abbahagytam. Kerem segitseget, mi lehet ez, mivel kezeljem, Koszonettel, http: //kepkezelo.com/images/ukco11m0tniybqb2wq7e.jpg http: //kepkezelo.com/images/wlxmkbz0lxydh34sgsp2.jpg http: //kepkezelo.com/images/nninu116qqhgefely6db.jpg

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Pityriasis versicolor témában

A kèp alapján ún. pityriasis versicolornak látom. Olyan nagy kiterjedésű már ez a gombás folyamat, hogy belső kezelés is szükséges lesz. Forduljon személyesen bőrgyógyászhoz!

Kérdés: 2020. július 16., 14:08; Megválaszolva: 2020. július 24., 11:45
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése