Kell e szakorvoshoz menni?

Hátamon ban egy ujj anyajegy mérete mindössze 2-3mm pár hónapja lehet meg csak ott, de sokat hallani hogy célszerű szakorvoshoz fordulni. A jelenlegi helyzetben ez szinte lehetetlen vállalkozás, hiszen az orvosok teljesen le vannak terhelve , a kérdés csak annyi lenne hogy a képen látható anyajeggyel kell e orvoshoz menni ?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a anyajegy témában

Kedves Kérdező! Sajnos nem kaptam képet a kérdéshez.

Kérdés: 2020. április 14., 21:27; Megválaszolva: 2020. április 23., 17:31
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?