Anyajegy

néhány hónapja azt vettem észre hogy egy korábban szinte bőrszínű anyajegy sötétebb lett és mintha jobban kiemelkedne. Apró és szabályos, kb 0.5 cm átmérőjű. 2 éve született gyermekem, esetleg hormonális oka is lehet? Nem viszket és nem okoz problémát, csak szeretném megtudni hogy meg kellene e nézetnem szakorvossal. Köszönöm előre is segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza anyajegy témában

Igen, mindenképp szükséges lenne egy dermatoscopos vizsgálat.

Kérdés: 2020. szeptember 17., 15:24; Megválaszolva: 2020. szeptember 21., 11:20
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Festékes anyajegy
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Anyajegyelváltozás
Szövettani eredmény értelmezése
Gyanús anyajegy
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Egyik talpamon már több éve megtalálható egy 2-3 mm körüli, gyanúsnak tűnő anyajegy (nem szabályos körvonal...