• Mit tegyek?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő. Kérem segítsen mert össze-vissza küldözgetnek és senki sem tud megnyugtató választ adni! Diagnózisom: CVI.Varicositas extr.Inf.I.u.és 2.5mg nebivololt szedek magas/110-120/pulzusomra amely készítmény a többi/Betaloc,Concor,lokren/béta blokkolóval szemben,SZUPER!!!! Sportolhatok mellette szinte meg sem érzem,hogy bennem van viszont,mindkét bokám elszíneződött és CVI.Varicositas extr.Inf.I.u.ezt a diagnózist állapították meg. Használok II-fokozatú kompressziós harisnyát de a Nebivolol Sandoz 5mg-nél azt olvastam,hogy értágító hatással is rendelkezik. Szedhetem e nem ront e a szedése az alsó végtagjaim állapotán? Jelzem minden béta blokkolónál azt kérik"Ne szedje ha végtagjaiban súlyos keringési zavart vagy Raynaud szindrómát diagnosztizáltak!" Segítsen kérem mert a pulzusomra viszont szuper és a neten szereplő összes cikk alapján messze a Nebivolol a legjobb!!! Jelzem nincs baj a pajzsmirigyemmel és vérszegény sem vagyok továbbá nem dohányzom sosem ittam alkoholt és nem is kávézom!!! Megtisztelő válaszát előre is nagyon köszönöm és kérem ne azt válaszolja,hogy konzultáljak az orvossal aki a készítményt felírta mert ő is a NETről tájékozódott!!!! Üdvözlettel: László. nexus@c2.hu

        Dr. Bodnár Edina válasza a CVI témában

        Kedves László! Nyugodtan szedheti a Nebivololt, nem ront a CVI-n, így a lábai állapotán. Sajnos a vénás keringési zavar összetett probléma, és a már kialakult esztétikailag zavaró elszíneződés többnyire maradandó. A megelőzésben a kompressziós harisnya viselése, úszás, biciklizés, a túlsúly kerülése és a szoros ruházat kerülése, végtagok felpolcolása segíthet. Lehetőleg kerülje a tartós ülést és állást is. Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. augusztus 27., 14:49; Megválaszolva: 2017. szeptember 05., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy