Vörös folt a hüvelykujjam hajlatában?

Tisztelt Doktornő! Úgy 10 napja volt egy kisebb beavatkozás, ahol a hüvelykujjamból távolítottak el egy rizs szem méretű csomót. A beavatkozás sikeres volt varratszedésig Betadin oldattal kezeltem a sebet. Varratszedés után megjelent egy vöröses folt, először azt hittem hogy az oldat befogta a bőröm színét, így komolyabban nem foglalkoztam vele. Most varratszedés után 4 nappal is ott van a folt, így már biztosra tudom hogy ez nem az oldat miatt van. Aggódom nem-e komolyabb bőrbetegség, véraláfutásra gyanakszom, de szeretném megkérdezni doktornőt, hogy önnek mi a véleménye? Tegnap bekentem körömvirág krémmel is. Tapintásra keményebb, és száraz.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Műtét témában

A véraláfutás 10 nap alatt csaknem teljesen felszívódik. Úgy gondolom, hogy a Betadine oldat váltott ki allergiás reakciót, de kép hiányában ez csak feltételezés. Kezelje Fucicort krémmel, mely gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású készítmény.

Kérdés: 2015. május 19., 14:46; Megválaszolva: 2015. május 22., 22:16
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Csípés és lábfájdalom
Egy hete jelent meg egy nagy vörös folt a bal lábamon a térdhajlat fölött, szinte körbe fogva a térd feletti részt úgy 20 cm átmérővel. Tegnap...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben