• Medrol után.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Hölgyem, Uram! Tegnap óta nem szedem a medrolt, viszont már harmadik napja hogy 37-38 fokos lázzal kelek. Viszont vasárnap 40fokos lázzal keltem, napi 2-3 algopirint veszek be, hogy levigye a lázam. Mitől van a lázasság? Milyen elvonási tünetekre számítsak a medrol elhagyása után? Mennyi idő mire a vizesedés lemegy rólam? Köszönettel. K.N.

        Dr. Szántó Antónia válasza a szteroid témában

        Tisztelt Hölgyem, ezt nem itt kellene megkérdeznie. A Medrol és az ITP nem játék. Nem tudom, hogy mennyi ideje szedte a Medrolt és milyen adagban, de az biztos, hogy ha épp lázas, akkor semmiképpen sem tanácsos abbahagyni a Medrolt, inkább többet kell szedni belőle. Ki kell zárni azt is, hogy nem valamilyen fertőzés áll-e a láz hátterében. Feltétlenül vegye fel a kapcsolatot a kezelőorvosával. Üdvözlettel,


        Dr. Szántó Antónia, immunológus
        belgyógyász-immunológus Itt kérdezhet

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2012. március 07., 16:48; Megválaszolva: 2012. március 08., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: