• Allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a problámával fordulok Önhöz,hogy már jó 2 hónapja dugul az orrom!Nem tudom mi okozza,voltam orvosnál azt mondta piros a torkom.Kaptam antibiotikumot(Aktil Duo)de nem használt.Semmi változást nem tapasztalok,ugyanúgy bedugul az orrom,mint a gyógyszer szedése elött!Tudom hogy nem szabadna sokáig használni az orrcseppet,de nem tudok nélküle meglenni!Köhögni nem köhögök,kicsit folyik az orrom(ritkán)!lehet hogy allergiás vagyok?Már másra nem tudok gondolni...De viszont ha elolvasom az allergia tüneteit,azok nem jellemzőek rám,gondolok itt:orr és torok viszketés,tüsszögés(az is ritkán)szem nyálkahártya gyulladás stb...!Kérném irja meg véleményét!!!Válaszát előre is köszönöm!Üdv.Andrea

        Dr. Horváth Tamás válasza a orrdugulás témában

        Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslom, hogy az alábbiakat olvassa el, mert itt már írtam erről az orrdugulásról és az orrcseppezésről is: http://enthouse.blog.hu/2011/01/24/a_kisgyermekkori_orrdugulas_okai http://enthouse.blog.hu/2011/01/20/mitol_lettem_orrcsepp_fuggo http://enthouse.blog.hu/2010/08/31/ne_gondoljunk_allergiara_ha http://enthouse.blog.hu/2010/02/17/sejtszintu_karosodas_orrcsepp_fuggosegben Ha nem javul a dugulás magától, mindenképpen javaslok ismét fül- orr- gégészeti vizsgálatot, mivel számos ok közül csak alaposabb vizsgálat után lehet kideríteni, hogy mi okozza a panaszokat.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 10., 12:50; Megválaszolva: 2011. május 12., 17:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés