• Orgazmus téma

    WEBBeteg - B. M., szakfordító
    A szeretkezés - különösen az orgazmus - kiválthat fejfájást. Az izgalmi állapot növekedésével tompa fájást érezhet a fejében és a hátában. Még gyakoribb azonban az az eset, amikor valakit hirtelen, heves fejfájás gyötör az orgazmus előtt, vagy az orgazmus közben.
    WEBBeteg összeállítás - Lektorálta: Dr. Árki Ildikó, háziorvos
    Hogyan lehet természetes úton megakadályozni a korai magömlést? Milyen technikák késleltethetik a magömlést? Mi okozhatja a szexuális életben a korai magömlést? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg - Kazimír Ágnes, pszichológus
    A fetisizmus mint szexuális zavar csaknem kizárólag férfiaknál jelentkezik. A hajtincs vagy régebbi tárgyak iránti ragaszkodás kiválthat szexuális izgalmat, azonban ezen tárgyakhoz vagy emberi tesztrészekhez való makacs ragaszkodás már kórosan károsak is lehetnek.
    WEBBeteg - Dr. Kocsis István, urológus
    Az lenne a kérdésem, hogy átlagosan meddig nő a férfi nemi szerv? Mennyi a normális közösülés időtartama? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg - Dr. Kiss György, szülész-nőgyógyász szakorvos
    Milyen folyamatok játszódnak le az orgazmus során? Milyen befolyással van a havi ciklus az orgazmusra? Cikkünkből kiderül.
    WEBBeteg - Dr. Deli Tamás, szülész-nőgyógyász
    Fiatal nő vagyok. Az első alkalom nagyon fájt. Azt hittem, ez csak az első pár alkalommal lesz így, de nem, sajnos több éve ilyen. Teljesen érzéketlen vagyok a hüvelyi orgazmusra. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg - Dr. Kónya Judit, családorvos
    Napjainkban a szex mint az egészségre jótékony hatást gyakoroló tevékenység él a köztudatban. Volt azonban idő, mikor a szexuális önmegtartóztatás pozitív egészségügyi hatásai álltak a témát érintő különböző fórumok gyújtópontjában.
    WEBBeteg - Dr. Kiss György, szülész-nőgyógyász szakorvos
    A női orgazmus részben napjainkban is rejtély a tudósok és az orvosok számára, ugyanakkor egyre inkább fény derül annak működésére, és ennek felismerésével egyre közelebb kerül azon hölgyek eredményes kezelése is, akik valamilyen oknál fogva problémákkal küszködnek.
    WEBBeteg - Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
    Szex közben a csúcs felé közeledve a halántékom és a homlokom majd szétdurran, olyan érzés mintha szét akarna szakadni. Kérdésem, hogy mi okozhatja ezt? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg, otvenentul.hu
    A nők többsége köztudomásúlag nehezebben éri el az orgazmust, mint a férfiak. Vajon mi lehet ennek az oka?
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!