orgazmus hiány

Üdv! Én olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy sajnos nincs hüvelyi orgazmusom, olyan szinten hogy semmit nem érzek szex közben, pedig nem egy partnerem volt már. Ilyen létezik? Ne is várjak rá? Igaz hogy csak 19 éves éves vagyok, elég fiatal, de 14 éves korom óta nem vagy szűz, és az már 5 év. Olvastam frigidségről, de én valahogy nem akarok ebbe belenyugodni. Szex közben ugyanúgy, mint a többi nő nedves leszek, szóval valamennyire biztos hat a szervezetemre, de semmi más nem történik, még egy halvány érzés sem. Mint kiderült anyukámnak sincs, aki 43 éves. Ez öröklődhet? Teljesen adjam fel? Vagy érdemes lenne egy szexológust felkeresnem? Kérem segítsen! Köszönöm előre is! További szép napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza orgazmus hiány témában

Tisztelt Kérdező!

Az orgazmus hiány gyakran előforduló panasz. Ön fiatal, hogy esetleg ne várhasson türelmesen egy megértő, szerető partnerre, akivel ez a panasz nem jelentkezik.

Természetesen nem szabad feladni. Nyugodtan forduljon szexológushoz!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. január 28., 00:19; Megválaszolva: 2015. január 28., 16:17
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?