• HÜVELYI ORGAZMUS HIÁNYA

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        feleségemnek nincs hüvelyi orgazmusa, ha a vaginát izgatom a nyelvemmel akkor lehet neki orgqzmusa, de csak 1-2 szer egy honapban, ha túl sürün csinálom neki akkor nem jön össze neki, de ha behatolok a vaginában érzi de nem élvezi, meg még ami közre játszodhat hogy belülről százaz, sikositot használunk, meg probálkoztunk a cikatridinával de nem sokra mentünk vele, volt psihologusnál, és az az érzésünk,hogy nem psihologiai hátterű a probléma hanem organikus,probálkoztunk már orgazmus csepekkel is de attól csak ideges lett, nagyon ideges, esetleg tudna adni időpontot egy teljes kivizsgálásra, van egy 6,5 éves meg 5 éves gyönyörű fiú gyermekünk, sokat javitana a szexuális életünkön ha ő is élvezné, Tisztelettel!

        Dr. Kiss György válasza a HÜVELYI ORGAZMUS HIÁNYA témában

        Tisztelt Kérdezőm ! Köszönöm rendkivül őszinte hangu levelét és valóban jó lenne közösen megoldást találnunk a jelenlegi helyzetre. A hüvelyi orgazmus hiánya nagyon összetett kérdés és Ön levelében is irja-ha jól értelmezem, hogy neje ez ügyben már psychológust is felkeresett- de ez nem elég. A nemi aktus psychés hátterének valós tisztázása miatt a sexuálpsycológusnál az Ön részvétele is feltétlenül javasolt, melynek során a szakember jelenlétében, "hatszemközt " lehetne a hüvelyi orgazmus elmaradásának okait feltárni. Tanácsom az, hogy ezt a párkacsolati problémát a fent emlitett szakemberrel, akár több alkalommal is történő megbeszélés során próbálják feltárni és megoldani. Levelemmel nem háritani akarom , hogy az organikus kivizsgálás is megtörténjen, de véleményem az, hogy komolyabb szervi vagy hormonális elváltozás -szerencsére-nem állhat fenn. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. június 12., 13:30; Megválaszolva: 2020. június 23., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos