• nincs orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr, 18 éves korom óta élek nemi életet. Az első 2-3 páromat leszámít sosem volt azzal gond, hogy vagy hüvelyi vagy klitorális orgazmusom legyen. Az elmúlt 1 évben nem volt szexuális kapcsolatom, egy komolyabb szakítás után voltam. Úgy éreztem, annak ellenére, hogy ismerkedtem ez idő alatt is még nem voltam túl a szakításon. De úgy éreztem, hogy sikerült ezen túltenni magam. Most 4 hónapja van párom és élünk nemi életet, azonban nekem semmilyen formában nincs orgazmusom mellette. Már mindent kipróbáltunk, ha ő csinálja, ha én csinálom sincs. Viszont ha önkielégítést végzek egyedül hüvelyi vagy klitorális úton is van orgazmusom. Nem értem, hogy vele miért nincs, pedig magamnak ha csinálom akkor működik minden. Sokat beszélgetünk erről és nagyon megértő, segít. Már nagyon frusztrál ez az egész és hiába élvezem vele az együttléteket már kezd kellemetlenné válni, pedig nagyon kívánom őt is és a vele való szexet is. Nincs semmilyen nőgyógyászati betegségem, nem tudom, hogy milyen irányban tudnék próbálkozni. Köszönöm a válaszát.

        Dr. Tekse István válasza a orgazmus témában

        Kedves Kérdező! Leírása alapján úgy gondolom még mindig hatással van Önre a régi kapcsolata. Pszichológiai konzultációt javasolnék. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. január 19., 10:54; Megválaszolva: 2017. február 07., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció