• Hálószobatitkok a házasságban - Az orvos válaszol

    Szerző: WEBBeteg

    Létezik az, hogy egy gyermek születése után a feleségem nem kívánja az együttlétet? Tényleg az orgazmus nélküliség miatt lehet az utóbbi időben fokozottan ingerült? Mi a fajsúlyosabb: a klitoriszos, vagy a hüvelyi orgazmus? Ha számára ezek tabutémák, akkor én hogyan jöjjek rá? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

    Kedves Kérdező!

    Van egy nagyon fontos kérdsem. Mikor született a gyermek? Mert sokszor a szülést követő hónapokban egy nőnek több idő kell ahhoz, hogy helyreálljon a nemi vágy is.

    Hirdetés

    A jó szex "titka"

    A jó szex nem csak a bonyolult technikán múlik. Hogy növelni tudja az élvezetet a hálószobai játékokban, frissen kell tartania az agyát és a testét egyaránt!  >>További tanácsok a jó szexuális életért

    Ilyenkor egy nőnek a legtöbb idejét a picibaba tölti ki, ami azért van, mert bizony nehéz megfeleli az új szerepben, nagyon sok türelmet igényel az új helyzet.

    Nemcsak a párjától, hanem Öntől is!

    Sokszor a szülés utáni hat hetes tilalom egy nőnek nem elég, még nem készült fel arra, hogy a baba mellett még egy emberrel intim kapcsolatot létesítsen.

    Néhány hónapig ez az érzés természetes, de ha tovább tart, akkor bizony nagyon oda kell figyelni, mert egy gyermek mellett a férjnek is ugyanúgy szüksége van a párja intim közeléségére. Nem csak testileg, hanem érzelmileg is. Ha egyedül nem megy a dolog, akkor segíséget kell kérniük.

    Több időt tölteni kettesben - Fontos az intimitás

    Ami talán fontos lehet, hogy több olyan időre lenne szükség, amikor a babára valaki vigyáz, és akiben a párja megbízik, hogy ne kelljen folyamatosan izgulnia, hanem el is tudja engedni magát.

    A hüvelyi orgazmus mellett a klitorisz néha nagyobb szerepet tölt be, ezt Ön is ki tudja próbálni. Ami jobban beválik, arra nagyobb hangsúlyt fektessen.

    Viszont van itt egy - szerintem - nagyobb probléma. Mégpedig az, hogy ennek nem szabadna tabunak lennie. Egy párkapcsolatban az intimitás a mindennapok része, néha ez csak egy ölelés, egy csók, de ebben a hálószobatitkok is benne vannak.

    És ha valami nem működik, akkor beszélni kell a problémáról, hogy meg tudják oldani, különben nézeteltéréshez, nagyobb gondokhoz vezethet a házasságban.

    Erről feltétlen beszéljen a párjával, úgy tűnik, sokkal több közös együttlétre, programra lenne szükségük, hogy szépen visszataláljanak egymáshoz, és a szülő-gyermek kapcsolat mellett a férj-feleség kapcsolat is ugyanolyan hangsúlyos legyen.

    (WEBBeteg - Dr. Farkas Ágnes)

    Módosítva: 2016.10.22 22:11, Megjelenés: 2016.10.22 22:11
   • Cikkajánló

    Ismeri Ön a kullancsokat?

    Ismeri Ön a kullancsokat?

    WEBBeteg

    Ön mit tud a kullancsokról? Töltse ki tesztünket és ellenőrizze tudását!

    Influenza

    Influenza

    Dr. Gócs Viktor

    Milyen tünetekkel jár az influenza? Hogyan kell kezelni? Milyen szövődményei lehetnek?

    Az F-vitamin - avagy a telítetlen zsírsavak

    Az F-vitamin a telítetlen zsírsavak csoportját foglalja magába. Az F-vitamin egy régebbi elnevezés, de mai értelemben már nem soroljuk ezeket a vegyületeket a vitaminok csoportjába, ugyanis a szervezetünk egészséges működéséhez nagyobb mennyiség szükséges belőlük, mint a többi vitaminból.

    Mi a testhőmérséklet normál tartománya?

    A normális testhőmérséklet számos tényezőtől függ, ideértve az adott személy korát, nemét és aktivitási szintjét.

    A női orgazmus a nőgyógyász szemével

    Milyen folyamatok játszódnak le az orgazmus során? Milyen befolyással van a havi ciklus az orgazmusra? Cikkünkből kiderül.

    Mi állhat a hüvelyi orgazmus útjában?

    Fiatal nő vagyok. Az első alkalom nagyon fájt. Azt hittem, ez csak az első pár alkalommal lesz így, de nem, sajnos több éve ilyen. Teljesen érzéketlen vagyok a hüvelyi orgazmusra. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

    A hüvelyről és szerepe az orgazmusban

    A női orgazmus részben napjainkban is rejtély a tudósok és az orvosok számára, ugyanakkor egyre inkább fény derül annak működésére, és ennek felismerésével egyre közelebb kerül azon hölgyek eredményes kezelése is, akik valamilyen oknál fogva problémákkal küszködnek.

    Orgazmus - "Tudom, hogy sok nő küzd ezzel a gonddal!" - Cikk

    "Öt éve élek szexuális életet, voltam már néhány férfival, de sosem tudtam eljutni a csúcsra vaginálisan. Az elején volt csikló orgazmusom és nagyon jó volt, de már évek óta az sincs. Mit lehetne tenni?" - A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

    Két perces az együttlét - Hogyan lehetne segíteni?

    Tisztelt Doktor Úr! Párommal szeretjük egymást, azonban az utóbbi időben az együttlétek mindössze pár percesek. Hogyan lehet ezen segíteni, hogy mondjam el, hogy ez így nem jó nekem? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

    Kísérleti vágyfokozó nőknek

    A szexuális zavarokkal foglalkozó kutatások az eddigiekben szinte kizárólag a férfiak impotenciájának vizsgálatára korlátozódtak, ám a legújabb tudományos vizsgálódás a női szexuális zavar (FSD, Female Sexual Dysfunction) okaira és orvoslására irányul.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA