• Hálószobatitkok a házasságban - Az orvos válaszol

    Szerző: WEBBeteg

    Létezik az, hogy egy gyermek születése után a feleségem nem kívánja az együttlétet? Tényleg az orgazmus nélküliség miatt lehet az utóbbi időben fokozottan ingerült? Mi a fajsúlyosabb: a klitoriszos, vagy a hüvelyi orgazmus? Ha számára ezek tabutémák, akkor én hogyan jöjjek rá? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

    Kedves Kérdező!

    Van egy nagyon fontos kérdsem. Mikor született a gyermek? Mert sokszor a szülést követő hónapokban egy nőnek több idő kell ahhoz, hogy helyreálljon a nemi vágy is.

    Hirdetés

    A jó szex "titka"

    A jó szex nem csak a bonyolult technikán múlik. Hogy növelni tudja az élvezetet a hálószobai játékokban, frissen kell tartania az agyát és a testét egyaránt!  >>További tanácsok a jó szexuális életért

    Ilyenkor egy nőnek a legtöbb idejét a picibaba tölti ki, ami azért van, mert bizony nehéz megfeleli az új szerepben, nagyon sok türelmet igényel az új helyzet.

    Nemcsak a párjától, hanem Öntől is!

    Sokszor a szülés utáni hat hetes tilalom egy nőnek nem elég, még nem készült fel arra, hogy a baba mellett még egy emberrel intim kapcsolatot létesítsen.

    Néhány hónapig ez az érzés természetes, de ha tovább tart, akkor bizony nagyon oda kell figyelni, mert egy gyermek mellett a férjnek is ugyanúgy szüksége van a párja intim közeléségére. Nem csak testileg, hanem érzelmileg is. Ha egyedül nem megy a dolog, akkor segíséget kell kérniük.

    Több időt tölteni kettesben - Fontos az intimitás

    Ami talán fontos lehet, hogy több olyan időre lenne szükség, amikor a babára valaki vigyáz, és akiben a párja megbízik, hogy ne kelljen folyamatosan izgulnia, hanem el is tudja engedni magát.

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    A hüvelyi orgazmus mellett a klitorisz néha nagyobb szerepet tölt be, ezt Ön is ki tudja próbálni. Ami jobban beválik, arra nagyobb hangsúlyt fektessen.

    Viszont van itt egy - szerintem - nagyobb probléma. Mégpedig az, hogy ennek nem szabadna tabunak lennie. Egy párkapcsolatban az intimitás a mindennapok része, néha ez csak egy ölelés, egy csók, de ebben a hálószobatitkok is benne vannak.

    És ha valami nem működik, akkor beszélni kell a problémáról, hogy meg tudják oldani, különben nézeteltéréshez, nagyobb gondokhoz vezethet a házasságban.

    Erről feltétlen beszéljen a párjával, úgy tűnik, sokkal több közös együttlétre, programra lenne szükségük, hogy szépen visszataláljanak egymáshoz, és a szülő-gyermek kapcsolat mellett a férj-feleség kapcsolat is ugyanolyan hangsúlyos legyen.

    (WEBBeteg - Dr. Farkas Ágnes)

    Módosítva: 2016.10.22 22:11, Megjelenés: 2016.10.22 22:11
   • Nyomtatás
   • Cikkajánló

    Reuma vagy köszvény?

    Reuma vagy köszvény?

    B. M., szakfordító

    A reumát és a köszvényt gyakran összekeverik. Mi köztük a különbség?

    Fekvőtámasz

    Fekvőtámasz

    S. F., fordító

    Az, hogy hány fekvőtámaszt tud csinálni, megmutatja keringési rendszere állapotát.

    Kóros szexuális vágyak: a fetisizmus

    A fetisizmus mint szexuális zavar csaknem kizárólag férfiaknál jelentkezik. A hajtincs vagy régebbi tárgyak iránti ragaszkodás kiválthat szexuális izgalmat, azonban ezen tárgyakhoz vagy emberi tesztrészekhez való makacs ragaszkodás már kórosan károsak is lehetnek.

    Korai magömlés - Okok és magömlést késleltető technikák

    Hogyan lehet természetes úton megakadályozni a korai magömlést? Milyen technikák késleltethetik a magömlést? Mi okozhatja a szexuális életben a korai magömlést? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

    A női orgazmus a nőgyógyász szemével

    Milyen folyamatok játszódnak le az orgazmus során? Milyen befolyással van a havi ciklus az orgazmusra? Cikkünkből kiderül.

    Mi állhat a hüvelyi orgazmus útjában?

    Fiatal nő vagyok. Az első alkalom nagyon fájt. Azt hittem, ez csak az első pár alkalommal lesz így, de nem, sajnos több éve ilyen. Teljesen érzéketlen vagyok a hüvelyi orgazmusra. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

    Hogyan hat a szex az egészségünkre?

    Napjainkban a szex mint az egészségre jótékony hatást gyakoroló tevékenység él a köztudatban. Volt azonban idő, mikor a szexuális önmegtartóztatás pozitív egészségügyi hatásai álltak a témát érintő különböző fórumok gyújtópontjában.

    A hüvelyről és szerepe az orgazmusban

    A női orgazmus részben napjainkban is rejtély a tudósok és az orvosok számára, ugyanakkor egyre inkább fény derül annak működésére, és ennek felismerésével egyre közelebb kerül azon hölgyek eredményes kezelése is, akik valamilyen oknál fogva problémákkal küszködnek.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA