Könyök téma

Mi okozhatja a könyök kipirosodását?

WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus - 2022-05-21 19:33
A könyök területén észlelhető bőrelváltozások hátterében több betegség is állhat. Ezek lehetnek kizárólag bőrgyógyászati helyi eltérések, de mindig gondolni kell szisztémás, rendszerbetegségre is, a megjelent kép függvényében. Ezért az öngyógyítás nem mindig jó megoldás, érdemes első körben bőrgyógyász szakorvost felkeresni.

A bursitis (nyáktömlőgyulladás) és tünetei

WEBBeteg - Dr. Soltész Annamária, általános orvos - 2021-12-11 04:03
Bursitis
A bursák (nyáktömlők) a csontos kiemelkedéseket fedik, azok kipárnázására szolgálnak. Testünkben körülbelül hetven különböző helyen találhatóak meg, az izmok és inak csontok fölötti elmozdulását segítik elő. Elhelyezkedésükből és funkciójukból adódóan ki vannak téve különböző sérüléseknek, fertőződéseknek.

Golf- vagy teniszkönyök? A pihentetés nem elég!

Fájdalomközpont - Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, sebész, fájdalomspecialista - 2018-11-03 19:08
Akár golfkönyök, akár teniszkönyök okozza a fájdalmat és a mozgás korlátozottságát, dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a Budai Fájdalomközpont sebésze, fájdalomspecialista szerint a számos kezelés közül csak a szakorvosi diagnózis alapján lehet a leghatékonyabbat kiválasztani.

Könyökömön jött ki

Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina - 2020-02-25 10:43
Üdvözlöm! Kb másfél hete jott ki a bal konyokomon. A jobbon is kezd. Nem viszket nem hamlik. Ugy veszem eszre higy egyre nagyobb. Mi lehet ez?

Radius fejecs konyok

Orvos valaszol - Dr. Holnapy Gergely - 2020-01-30 02:21
Tisztelt Doktor Ur! 17 evesen eltortem a jobb konyokom, akkor muteni kellett, a radius fejecset el kellett tavolitani a konyok jobb mukodese erdekeben. Azota hala istennek nincs panaszom, megfeleloen tudom hasznalni, viszont eltelt 10 ev azota de 10

Ugráló jobb könyök ill. enyhe, égő érzés az ízületekben.

Orvos valaszol - Dr. Bogdán Aurél - 2018-08-14 20:52
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Közepesen nehéz fizikai munkát végző férfi vagyok. Áru pakolás, időnként zsákok emelgetése, de sosem jelentett problémát. 1, 5 éve kezdtem konditerembe járni és eleinte ezzel sem volt baj. Fél éve viszont érzem, hogy

Mi okozhat váll- és könyökduzzanatot?

Orvos valaszol - Dr. Puskás Réka - 2013-03-16 19:24
Körülbelül három napja erős fájdalmat éreztem a jobb vállamban, arra gondoltam, biztosan elaludtam vagy ilyesmi. Azonban a fájdalmat már érzem a könyökömben és az ujjaimban is, az egész jobb karom fel van dagadva. Nagyon fáj, különösen, ha hozzáérek.