Megcsalt a szerelmem?!

Hirdetés
megjelent:

Ó, szent internet, rajtad lógok egész nap, mégsem eléggé. Pedig mennyi fölösleges szenvedéstől megkímélhettem volna magam, ha okosabban használlak! (x)

Az úgy volt, hogy mikor a nővérem hazaért, a konyhaszéken kuporogva talált, bucira bőgött szemekkel. Persze zsigerből jött a „jajmucikámmiabaj”, és a zokogásomból alig tudta kihámozni, hogy „Megcsal a Dani!”.

- Oké – vette elő indiánnyugalmát a tesóm. Honnan veszed ezt? Ordít róla, hogy odáig van érted. Kaptál egy tuti fülest egy „önzetlen barátnőtől” vagy csak behergelted magad?

- Egyik se… Reggel óta híg, szürkésfehér folyásom van, és olyan fura halszagot érzek a bugyimon! Mi ez, ha nem bizonyíték, hogy megcsal a Dani? Biztos összeszedtem tőle valami gombás fertőzést, amit csakis egy másik csajtól kapott el!

Fölnézek, hát látom, mosolyog.

- Szóval megtörtént a „nagy esemény”, hugicám, és nem volt csalódás, igaz?

- Jaj, nem hát! De ezek a tünetek rémítőek! Biztos én voltam csalódás neki, és máshol keres vigaszt, engem meg összefertőz! – drámáztam.

- Egyáltalán nem biztos, hogy hüvelygomba, és az se, hogy tőle kaptad. Simán lehet, hogy bakteriális hüvelyfertőzésed van, amit a szervezeted saját maga is képes "előállítani", ha felborul a hüvelyedben a pH egyensúly. Ha pedig mégis gombás fertőzés lenne, akkor sem dől össze világ. Ezer oka lehet ezeknek, például, hogy hiába hajtogattam a Balcsin, hogy ne flangálj vizes fürdő-ruhában, hogy zuhanyozz le uszikálás után, te meg se hallottad. Hozd csak a laptopodat! Szépen fölmegyünk a www.intimfertozes.hu oldalra, ott sok mindenre választ kapunk, nyugi! Én is ott okosodtam ki egy termékről, ami 10 másodperc alatt segít kideríteni, mivel állhatunk szemben. Canestest a neve.

Akár baktérium, akár gomba okozta a bajt, mindkettő helyrehozható, csak más-más kezelés kell rájuk, nem egy „mindenre jó” valami, mert az pont semmire se jó. Folyton a neten lógsz, hát néha ilyesmiknek is utánajárhatnál! Amúgy semmi bizonyíték nincs a Dani ellen. Ezek a fertőzések nem nemi úton terjednek. Persze, ha már elkaptad, nem ajánlott a szex amíg ki nem kúráltad magad! Remélem, őt még nem támadtad le a vádaskodásoddal, mert arra nehezebb lesz gyógyszert találni!

Canesten

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft., 1117 Budapest, Dombóvári út 26.
CH-20230613-28

Cikkajánló

Gyógyszertárolás
Gyógyszertárolás

Az otthoni gyógyszertárolás szabályai.

Fájdalom
Fájdalom

Veseprobléma vagy túlerőltetés?

WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Kovács Anikó, gyógyszerész, Dr. Sarkadi Adrien, infektológus
WEBBeteg - Dr. Szalóczy Péter, nőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Soltész Annamária, általános orvos
WEBBeteg - Dr. Molnár Zsuzsanna, szülész-nőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Horváth Balázs, általános orvos
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.