PR

PR aloldal

Honnan tudható, hogy szüksége van omega zsírsavakra?

Az omega-3-zsírsavaknak számos hasznos tulajdonságot tulajdonítanak, melyek segítenek minket az egészségünk megőrzésében. Hogyan vigyük be szervezetünkbe, válasszunk megfelelő készítményt, és egyáltalán mennyit érdemes fogyasztani? Cikkünkből kiderül! (x)

Friss cikkek

Ha pozitív lett a HPV-teszt, segíthet a Colpofix

Szponzorált tartalom

A pozitív HPV-teszt eredménye komoly stresszforrás lehet, és különösen nagy kétségbeesést okozhat, ha az orvos ismétlődő citológiai vizsgálatra rendel vissza. A szorongás és a feszültség azonban nem tesz jót az egészségnek. Bármilyen nehéz is, próbáljuk meg inkább támogatni a szervezetünk hatékony működését, amihez segítséget nyújthat a Colpofix gélspray. (x)

Lélegezz fel!

Szponzorált tartalom

Amikor megszületünk, mindenki feszült figyelemmel várja az első levegővételünket. A légzést nem tanuljuk, hanem egy ösztönös dolog, természetesnek tűnik, mégis sok gondunk lehet vele, mivel alkati kérdés vagy betegség is okozhat légzési nehézségeket, melynek következményét előbb-utóbb mindenki megérezheti. (x)

Gyakori kérdések a halolajakról

Szponzorált tartalom

Sokan azért nem szeretik a halolajat és nem is vásárolnak ilyen termékeket, mert korábban rossz tapasztalatuk volt például a halszaggal, és nem tudják, hogy létezhet olyan termék, amelyik nem halszagú, ám annál jobb hatású. Íme, a leggyakoribb kérdések és válaszok a halolajról. (x)

Alapvető tudnivalók

Médiatár - PR Téma