PR

PR aloldal

Így emelheti az életminőségét egy profin kivitelezett fogpótlás

A megfelelő szájhigiénia az egészséges fogazat alapvető feltétele, emellett pedig a szájüreg betegségek megelőzésének leghatékonyabb módja. Azért is elengedhetetlen, mert a kényelmes étkezés, rágás és a tökéletes mosoly szépsége, a magabiztosság sem hiányozhat a...

Friss cikkek

Milyen okai lehetnek annak, ha nem jön össze a baba?

BP Digital Group - Támogatott tartalom

Napjainkban a meddőség szinte már népbetegségnek számít, akárcsak a stressz vagy éppen a rákos megbetegedések. Számos genetikai és környezeti oka lehet, amelyekre szerencsére több tucat megoldás létezik. (x)

Dr. Ócsai Lajos

WEBBeteg

Járványügyi szakember, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Járványügyi Főosztályának nyugalmazott vezetője. Szakmai bemutatkozás.

Dr. Ludwig Endre

WEBBeteg

1947. június 18-án született Budapesten. Jelenleg a Dél-pesti Centrumkórház, Országos Haematológiai és Infektológiai Intézet főorvosa. Az Infektológiai és Trópusi betegségek Szakmai Grémium elnöke 2008-tól jelenleg is.

Dr. med habil Mészner Zsófia

WEBBeteg

Mészner Zsófia jelenleg a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet/HOGYI módszertani igazgatója Budapesten. Infektológiai konzultációkra számos más gyermekellátó helyre is rendszeresen elhívják. A koronavírus járvány előtti időben évtizedeken át Védőoltási Szaktanácsadás rendelést is végzett a Délpesti centrumkórházban, annak Szent László kórházi telephelyén. Jelenleg Oltópontot is vezet a HOGYIban.

Így segíthetik a gyógynövények a pihentető alvást

Szponzorált tartalom

Azt gondolnánk, hogy az alvás az egyik legtermészetesebb dolog a világon, ám a statisztikák épp az ellenkezőjét mutatják: a Föld lakosságának harmada valamilyen alvási problémával küszködik. Vajon mi lehet az alvászavar oka és mit tehetünk ellene? (x)

Alapvető tudnivalók

Médiatár - PR Téma