PR

PR aloldal

Az orvos válaszol szolgáltatás feltételei

A WEBBeteg.hu portál szakértői havonta több száz tanácsra szoruló embernek nyújtanak segítséget. A szolgáltatás igénybevétele díjköteles, amit online bankkártyás fizetéssel tud kielégíteni. A szolgáltatás díja bruttó 508 Ft.

Friss cikkek

Hatásos védekezési lehetőség a hüvelyfertőzések kiújulása ellen

Szponzorált tartalom

A hüvelyfertőzés kellemetlen, és viszonylag gyakori női intim „nyavalya”. Még inkább kétségbeejtő, ha azt tapasztaljuk, hogy hiába kezeljük, a probléma folyton visszatér, kiújul, esetleg egyáltalán nem akar elmúlni. Az ilyen eseteket nem egyszer a rosszul megválasztott kezelés okozza, de az sem kizárt, hogy a helytelen életmódunkon, illetve a tisztálkodási szokásainkon kell változtatnunk. (x)

Mi a székrekedés?

Szponzorált tartalom

A székrekedés egy gyakori probléma, amiről kevés szó esik. Székrekedésről jellemzően akkor beszélhetünk, ha a székelés gyakorisága heti 3 alkalom alá csökken, bár ez nem egy abszolút szabály. (x)

Mi okozhat hasmenést?

Szponzorált tartalom

Amikor valami felborítja a tápanyagok és a víz bélben történő felszívódásának természetes egyensúlyát, a belek szabályos és nyugodt működése túlzottan „megélénkül”. Az elfogyasztott ételből származó folyadék, ásványi sók és tápanyagok túl gyorsan haladnak át a bélrendszeren. Ha a bélből kevesebb folyadék tud felszívódni, az eredmény laza vagy vizes széklet lesz, közismert nevén hasmenés. (x)

Alvászavarok fajtái és veszélyei – mi köze ezekhez a matracnak?

Szponzorált tartalom

Az alvászavar népbetegség: a statisztikák szerint minden második magyar küzdött már ezzel, hol hosszabb, hol rövidebb ideig. Ennek oka a stressz, a túlhajszolt életmód, de gyakori a nem megfelelő pihenési körülmények okozta probléma is. Egyszerűbben: a kényelmetlen matrac veszélyes lehet. (x)

Minden eddiginél fontosabb most a vérplazma adók szerepe - csatlakozz!

Szponzorált tartalom

Soha korábban nem hallottunk még ennyit a vérplazmaadás fontosságáról. A már gyógyult koronavírusos betegek vérplazmájától azt remélik sokan, hogy a koronavírus elleni gyógyításban is nagy szerepet kap majd. A betegek számára a vérplazma és plazmakészítmények folyamatos biztosítása létfontosságú, a plazmaközpontok a kijárási korlátozás alatt is folyamatosan nyitva vannak. (x)

Alapvető tudnivalók

Médiatár - PR Téma