Csak a tes(z)t(em)en kereszül!

Hirdetés
megjelent:

A napokban azon háborogtam, hogy egyszerűen nem értem az okosokat: feltalálnak mindenféle kütyüt, de a sürgősen eldöntendő, abszolút intim problémáinkra hol a gyorssegítség?! Van szerkentyű, amivel egy mozdulattal csinálhatok a cukkiniből spagettit, amivel egy suhintással leradírozhatom a vasaló talpáról a méregdrága selyemblúzom maradványait, és még sorolhatnám. (x)

De mi van akkor, ha reggel arra ébredek, hogy valami nem stimmel... odalent? Olyan furán viszketős érzésem van altájon, és az előbb a félálomban pisilésből az ébresztett föl teljesen, hogy halszagot éreztem a bugyimon. Nincs az a vekker, amitől ilyen gyorsan kipattanna az ember lányának a szeme, mint amikor ráébred, hogy begyűjtött valami jó kis női nyavalyát. Azért velem előfordult már hasonló, de nem pont ilyen tünetekkel.

Az okosok miért nem találnak már ki erre is valamit, hogy én magam kideríthessem, mim is van nekem akkor most?! Mert annyit azért már olvastam itt-ott, hogy lehet ez nem-gomba is, hanem baktérium, ami eleve ott lakik bent, csak valamitől fölborul a belső egyensúly a vaginában, és valamelyik elszaporodik. De laikusként nem lehetsz biztos benne, melyikkel állsz szemben. Ahogy abban sem, hogy egyik kezelés jó-e a másikra is.Vagy ami mindenre jó, semmire se jó?!

Köszönés nélkül borítom a bilit videochatben a barátnőmnek.

- Mondd meg őszintén Zsófi! De tényleg! – támadom le. Föltalálták már a világítós tűsarkút is, de azt a valamit, amivel én magam le tudnám tesztelni, hogy mi a fene bajom lehet odalent, azt senki?!

- Neked is szép reggelt, itt szakad az eső – neveti el magát a képernyőmön Zsófi. És mit szeretnél eldönteni így hajnalok hajnalán egyedül? Elhadarom neki, hogy jutottam idáig gondolatban, és várom az egyetértő háborgást. Meg is kapom, csak nem úgy:

- Mondd meg őszintén, Ági! De tényleg! – ismétli némi gúnnyal a szavaimat.Te mire használod a netet? Cipővásárlásra?! Oké, arra is jó, de a www.intimfertozes.hu oldalon választ találsz az előbbi kérdéseidre, …és „kütyüt” is. Pont olyat, amit te gondolatban feltaláltál: Canestest a neve. Mert az okosok igenis gondolnak rá, hogy megkönnyítsék az intim problémáinkban való eligazodást! Na, elállt az eső, holnap hívlak, és kikérdezem!

Zsófi hívott reggel. Nekem pedig nemcsak az okostelefonom volt a kezemben, hanem a 10 másodperc alatt „megérkező” több, mint 90%-os pontosságú eredmény is. Ezért vannak a jó barátok. Meg az internet. Köszi a Canestest-et, okosok!

Canesten

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft., 1117 Budapest, Dombóvári út 26.
CH-20230613-27

Cikkajánló

Gyógyszertárolás
Gyógyszertárolás

Az otthoni gyógyszertárolás szabályai.

Fájdalom
Fájdalom

Veseprobléma vagy túlerőltetés?

WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Kovács Anikó, gyógyszerész, Dr. Sarkadi Adrien, infektológus
WEBBeteg - Dr. Szalóczy Péter, nőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Soltész Annamária, általános orvos
WEBBeteg - Dr. Molnár Zsuzsanna, szülész-nőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Horváth Balázs, általános orvos
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.