Frissítők az újranyitott teraszokon: mit tehetünk, hogy frissek legyünk reggel is?

Szponzorált tartalom
megjelent:

Beköszöntött a jó idő, amikor a barátokkal lóghatunk, szórakozhatunk, koccinthatunk végre újra kint, a szabadban. Az összejövetelek és ünnepségek alkalmával előfordulhat, hogy ha csak okosan is, de lecsúszik pár könnyebb ital. Az viszont biztos, hogy ezentúl gyakrabban fekszünk le túl későn.

Mindenkinek megvan a maga receptje a reggeli kellemetlenségek felszámolására, a savanyú levestől a zsíros ételeken át a sok víz ivásáig – nem beszélve a még radikálisabb módszerekről, mint akár a hideg zuhany. Sokan az internethez, barátokhoz vagy a patikusokhoz fordulnak segítségért.

De van néhány alapszabály, amit jobb, ha betartunk

Ilyen az alapos hidratálás. Közhelynek tűnhet, de ha megterhelő tevékenységek közben – és ide nemcsak a pörgős munkát, de akár az esti bulizást is értjük – figyelünk a folyamatos vízivásra, azzal sokat segítünk szervezetünknek a stressz hatásainak és a bevitt méreganyagoknak a semlegesítésében vagy kiürítésében.

Kezdj reggel egy kiadós smoothie-val! A zöldség- vagy gyümölcsturmixok nemcsak azért hasznosak, mert folyadékkal látják el szervezetünket, de azért is, mert telis-tele vannak antioxidánsokkal, azaz azokkal a csoda mikroelemekkel, melyek segítik testünket az előző nap terhelései által okozott fáradtság utáni regenerálódásban.

Iszogatás tetőteraszon

Vannak olyan termékek is, amelyek azért születtek, hogy segítsenek a túl hosszúra nyúlt napok utáni reggeleken kicsit frissebbnek éreznünk magunkat, kevesebb fáradtsággal és több energiával. Azoknak lehetnek hasznosak, akik olyan aktív életet élnek, amilyenben a mindennapok mókuskerekéből nehéz kiszakadni, mint például a fiatal szülők, vagy az aktívan dolgozók.

Újdonság: az AB001™ formula és egy új étrend-kiegészítő

2023-ban az Európai Unióban és Nagy-Britanniában olyan étrend-kiegészítő termékek kerültek bevezetésre, amelyek B12-vitamin tartalmuknál fogva hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A B12-vitamin részt vesz továbbá az energiatermelő anyagcserefolyamatokban is, így segít, hogy energikusabbnak érezzük magunkat. Az egyik étrend-kiegészítő egy szabadalmaztatott formulát, AB001™-et tartalmaz.

Az AB001™ fermentált rizskorpát tartalmaz gondosan kiválasztott baktériumkultúrával (Bacillus subtilis és Bacillus coagulans), ezenkívül L-ciszteint és dextrint.

A Myrkl az egyetlen olyan étrend-kiegészítő a piacon, amely tartalmazza az AB001™ formulát. A Myrkl tartalmaz továbbá B12-vitamint is, amely támogatja a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat, ezenkívül hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint támogatja az immunrendszer és az idegrendszer normál működését.

Információk a Myrkl-ről
  • A Myrkl egy olyan étrend-kiegészítő kapszula, amelynek szedését elsősorban azoknak az aktív embereknek javasoljuk, akik rendszeresen vesznek részt társasági eseményeken, vacsorákon.
  • A Myrkl és az AB001™ a svéd De Faire Medical (DFM) gyógyszergyár 30 éves kutatásának és fejlesztésének eredménye, amely a forradalmi étrend-kiegészítők fejlesztésére összpontosít.
  • Kapható a https://doclabor.hu webshopban és a Kulcs Patikákban.
  • További információkat a https://www.myrkl.eu/ vagy a https://doclabor.hu oldalon talál.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiség 2 kapszula 2-12 órával étkezés előtt. Alkalmanként és naponta is fogyasztható, de naponta fogyasztva tudja leginkább kifejteni pozitív élettani hatását, mert ilyenkor a baktériumoknak van lehetőségük megtelepedni a bélrendszerben. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A cikk megjelenését a de Faire Medical AB, Svédország támogatta.

Cikkajánló

Krónikus fejfájás
Krónikus fejfájás

Tippek krónikus fejfájásban szenvedőknek.

Hátfájás
Hátfájás

Mit érdemes tudni a hátfájásról?

WEBBeteg - Dr. Mélypatakiné Dr. Áfra Júlia, szakgyógyszerész
WEBBeteg - Lőrincz-Erdélyi Krisztina, pszichológus
WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, klinikai farmakológus
WEBBeteg - Dr. Szimuly Bernadett, általános orvos
WEBBeteg - Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.