Már a BioGo kínálatában is elérhető a Dr. Steinberger 5 napos programja

Szponzorált tartalom
megjelent:

Hallottál már a Dr. Steinberger zöldség- és gyümölcsleveiről? Ha a válasz igen, pontosan tudod, mennyi haszna van egy ezekből összeállított méregtelenítő kúrának. Ha még nem ismered a termékeket, akkor pedig összefoglaljuk, miért hasznos a szervezeted számára ezek időszakos fogyasztása. Jó hír: a német cég termékei már a BioGo kínálatában is elérhetőek. (x)

Biogo kínálataA Dr. Steinberger egy német brand, amely 1997-ben jelent meg hazánkban. Elsőre talán nem ugrik be, viszont mindenki tudja, mivel foglalkozik a cég, amint meglátja bármelyik termékét az áruházak polcain vagy az interneten. A Dr. Steinberger immár több mint 120 éve zöldség- és gyümölcsleveket készít, így nem túlzás, ha azt állítjuk, mérhetetlen tapasztalat van a birtokukban. Kiemelkedő értékük a természetesség, a minőség, illetve a fenntarthatóság, azaz nem csak finom, de emellett egészséges italok kerülnek ki a gyárból. Ezeket esetlegesen is lehet fogyasztani, mindenképpen jót tesznek a szervezetnek, van azonban egy speciális, ötnapos fitneszprogram, amely kifejezetten a méregtelenítésre koncentrál.

Mit kell tudni a Dr. Steinberger ötnapos programjáról?

Először is emeljük ki, hogy az ehhez szükséges zöldség- és gyümölcslevek már a BioGo bio bolt kínálatában is elérhetőek, azaz bárki számára néhány kattintással beszerezhetőek. Nem meglepetés az elnevezése alapján, hogy a kúra öt napon át tart, ebben az időszakban pedig pontosan meghatározzák, miből és mennyit kell inni, de azt is, hogy mit lehet mellé enni.

Ez egy dietetikusok által összeállított „menüsor”, ami felfogható böjtnek, de tulajdonképpen egy tisztítókúra, egy méregtelenítés. Erre időszakosan szükségünk van, hiszen a felgyorsult világunkban rengeteg olyan anyag jut a szervezetünkbe, amelyre nincs szükség, amely káros, rossz hatású. Nem állítjuk, hogy a tisztítókúra segít az összes ilyentől megszabadulni, de az biztos, hogy sokat javít a helyzeten.

A Dr. Steinberger termékeiből álló kúrát negyedévente meg lehet ismételni, illetve legalább félévente ajánlott ezt megtenni. Jó hír, hogy nem csak méreganyagok távoznak a szervezetből, de fogyásra is lehet számítani, az átgondolt táplálkozás ugyanis segít megszabadulni a felesleges kilóktól. Igazi megújulás érhető el öt nap alatt, amelynek végén energikusabbnak érezzük majd magunkat. Az egészséges emberek számára nincs kockázat, egészségügyi probléma esetén azonban megéri orvossal egyeztetni a kúra megkezdése előtt.

Hogyan épül fel ez az öt nap?

Nézzük a fitneszprogram részleteit! Ahogy említettük, megvan a pontos sorrend, hogyan kell elfogyasztani a leveket. Az első a bio zöldbúzafűkoktél, ezt követi a bio zöldséglé, az ananászlé, a bio céklalé, illetve a bio sárgarépalé. Ha hét elején kezdünk a kúrába, akkor hétfőtől péntekig minden nap meg kell inni egy üveggel a Dr. Steinberger termékeiből, méghozzá ötször másfél deciliter mennyiségben: ez lesz a reggeli, a tízórai, az ebéd, az uzsonna és a vacsora is. Természetesen lehet mellette szilárd táplálékot enni, viszont sok változatosság nem lesz benne: reggelire és ebédre két, a többi érkezés esetében egy szelet rozsos kenyér fér még bele, amelynek darabja nem lehet több négy dekánál. Az is fontos, hogy a folyadékbevitel vízzel is kiegészüljön – ebből naponta minimum három, de inkább négy literre van szükség, hogy a méregtelenítés jól sikerüljön.

Mit kell tudni a levekről?

A legfontosabb, hogy a Dr. Steinberger zöldség- és gyümölcslevei finomak, így bármennyire is hihetetlenül hangzik, nem jelent majd nagy nehézséget az ötnapos kúra végigcsinálása. Emellett fontos, hogy nincs bennük sem tartósítószer, sem színezék – teljesen természetesek. A zöldbúzafűből készülő koktélban a búzafű leve mellett zöldtea, valamint gyümölcslevek is megtalálhatók, míg a zöldséglé gondos kiválasztással begyűjtött, bio termesztésből származó zöldségekből jön létre. Az ananászléhez többnyire Dél-Amerikából érkezik az egzotikus gyümölcs, amelyet aztán meghámoznak, majd a gyümölcshússal együtt feldolgoznak. A célkalé az egyik kedvencünk, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, szinte felsorolni sem lehet mindet. A sárgarépalé nem hangzik különlegességnek, a speciális feldolgozási eljárás azonban kiemelkedően ízletessé teszi. Ha ebben a sorrendben, a fent említett szabályok mentén fogyasztod el a Dr. Steinberger termékeit, öt nappal később egy teljesen új érzéssel gazdagodhatsz, energikusabban várhatod a mindennapi kihívásokat.

Cikkajánló

Ízületi fájdalmak
Ízületi fájdalmak

Milyen okai lehetnek? Hogyan kezelhető?

Tavasz és fájdalom
Tavasz és fájdalom

Mit tehetünk a fájdalom ellen? (x)

WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Tóth András, újságíró
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.