Megújult a Hölgynaptár alkalmazás - Megbízható segítség a mindennapokban

Szerző: WEBBeteg

A Hölgynaptár alkalmazás legújabb verziója megújult külsővel és kibővült funkciólistával segíti a menstruációhoz és a ciklushoz kapcsolódó észrevételek rögzítését minden korosztály számára. (x)

Az új verzió nemcsak a design terén ad új élményt a hölgyek számára, de az igényekhez alkalmazkodva új funkciókkal is segíti a mindennapjaikat.

Az alkalmazás első használata során a felhasználók a Kezdő képernyőkön a ciklusukra vonatkozó néhány alap adatot adhatnak meg, ezzel is biztosítva a minél pontosabb előrejelzéseket a vérzésre és az ovulációra vonatkozóan.

A tünetek Naptárba történő rögzítése gyorsabbá és egyszerűbbé vált, hiszen minden egy helyen, hosszas görgetés nélkül érhető el, a felvitt adatok pedig új felületeken, a Lista- és Grafikus nézetben (Vérzés tünetei, Családtervezés) is megtekinthetők, ezáltal szemléltetve az esetleges összefüggéseket, amelyek nagyobb segítséget nyújthatnak a felhasználók és a kezelőorvosok számára egyaránt.

Az új verzióban a fogamzásgátló eszközökön (tabletta, tapasz, hüvelygyűrű, injekció) kívül más gyógyszerek és készítmények (pl. fájdalomcsillapítók, vitaminok), illetve a mióma gyógyszeres kezelése is rögzíthető a naptárban, vagy automatikusan ütemezhető emlékeztetők is beállíthatók ezekhez kapcsolódóan.

A megújult Hölgynaptár© alkalmazás mostantól még nagyobb segítséget nyújthat a kontrollvizsgálatok és kezelések során felmerülő kérdések megválaszolásában, ezáltal segítve a hölgyek mindennapjait és a kezelőorvosok munkáját is.

A Hölgynaptár© alkalmazás új, magyar nyelvű verziója ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play-en.

A Hölgynaptár letöltése az app store-bólA Hölgynaptár letöltése a google play-ből

(WEBBeteg)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

Veszélyes szövődményekre hívják...

Hazánkban megközelítőleg 1 millió diagnosztizált cukorbeteg van, becslések szerint viszont további több százezer ember élhet úgy Magyarországon...

Mi lesz az alternatív technológiák...

A dohányzási ártalom csökkentése körüli vita a Lancetben sem veszít aktualitásából. A tudományos folyóiratban rendre szakértői eszmecsere zajlik...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.