Digitális egészségügyi konferencia először Magyarországon

Digital Health Summit
megjelent:

Február végén startol Budapesten a Digital Health Summit, amely elsőként kínál szakmai fórumot a digitális egészségügyi megoldásokon dolgozó szakembereknek, startupoknak és befektetőknek.

Az esemény előadói többek között az egészségügy jelenlegi helyzetéről, a digitalizációs kihívásokról, a szabályzókról, az okos kütyük alkalmazásáról, és a befektetők számára kínálkozó lehetőségekről beszélnek. A kerekasztal beszélgetéseken komoly viták várhatók a digitális egészségügy szerepéről, a hazai egészségügyi igényekről, s a befektetői érdekek, növekedési és kiugrási lehetőségek kapcsán.

A konferencia keynote előadója Mr. Sander Ruitenber, a Novartis AG Digital Health igazgatója Svájcból. Rajta kívül Mezei Fruzsina és Mezei Rudolf a Medistance egészséggondozásról fog beszélni. A résztvevők személyesen vitathatják meg gondolataikat a területen működő nagyvállalatok, digitális termékeket gyártó vállalkozások képviselőivel, a köz- és magánegészségügy kiválóságaival és az ágazatban tevékenykedő befektetőkkel.

(Digital Health Summit)

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.