Ki legyen a nemzet háziorvosa?

Az év praxisa a Kárpát-medencében
megjelent:

A nemzet háziorvosa pályázat második szakasza zajlik, azaz negyedik napja szavazhatnak a páciensek, illetve a portál olvasói. Ahogyan a látogatók tapasztalhatják is, a zsűri az ajánlások alapján kiválasztotta a legjobb 10 hazai és a legjobb 10 határon túli praxist.

A sorrendet azonban nem a bíráló bizottság, hanem az internetes szavazás dönti el. A szavazás szeptember 22-én reggel kezdődött és október 5-én éjfélkor ér véget. A szavazás kezdete óta a Google elemzései szerint az oldalmegtekintések száma 15878.

Folyamatosan érkeznek a szavazatok

A szavazatok folyamatosan érkeznek Magyarországról, Szerbiából, Ukrajnából, Romániából, Németországból, Ausztriából és Szlovákiából. A legtöbb szavazatot eddig Budapestről kapták, sorrendben az alábbi városok követik: Belgrád, Debrecen, Nyíregyháza, Dunaújváros, Szigetszentmiklós, Ungvár, Nagyszőlős, Kijev. Az életkor szerinti megoszlás azt mutatja, hogy a 25 és 44 év közöttiek a legaktívabbak, azaz ők szavaznak a legtöbben

Ha ma lenne a díjkiosztó, a dobogó harmadik fokán a hazaiak közül Dr. Pintér Anna Kalászné állna 1105, a másodikon Dr. Fördős Zsolt 1660, az aranyérmes pedig Dr. Fekete Borbála lenne 1687 szavazattal. A határon túliaknál első helyen Dr. Herbut Elvira áll a Vajdaságból 2064, a második Dr. Gondos Attila szintén a Vajdaságból 1636, harmadik helyen pedig Dr. Katona Béla Kárpátaljáról 798 szavazattal.

Még 11 nap van hátra

Ez persze korántsem a végleges állás, hiszen még 11 nap van hátra, ráadásul óráról órára, sőt percről percre változik a helyzet! Egyre emelkedik a mobiltelefonon szavazók száma (a szavazók 88 százaléka) ,úgy tűnik, könnyebb és gördülékenyebb ezzel szavazni, mint tableten vagy asztali számítógépen. Érdemes használni ott, ahol lehetőség nyílik rá, és ahol kevesebb a számítógép.

Kedves Szavazó! Még 11napja van, hiszen október 5-én éjfélkor zárul a szavazás. Addig még sokszor megfordíthatja az éppen aktuális állást!

Szavazzon, hogy az Ön orvosa nyerhesse meg a versenyt!

(evpraxisa.hu)

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.