Az év praxisa téma

Az év praxisa a Kárpát-medencében - Íme a díjazottak

www.evpraxisa.hu

Mindszentről és Erdélyből, Mádéfalváról érkezett a két első helyezett. A hetedik alkalommal kiírt pályázatot Dr. Ávéd János hazai és Dr. Kovács Rozália határon túli háziorvos nyerte meg.

Szavazzon az Év Praxisára! Kész a TOP 20-as lista

azevpraxisa.hu

Annyiszor és annyian beszélnek a háziorvosok túlterheltségéről, a paciensekkel való foglalkozás elgépiesedéséről, hogy hajlamosak vagyunk elhinni: nem szeretik a hivatásukat, belefásultak a túlhajszoltságba, a növekvő papírmunkába.

Újra indul Az év praxisa a Kárpát medencében pályázat

Országos Alapellátási Intézet

Idén negyedik alkalommal dördül el a startpisztoly, és indul újra október 22-én Az év praxisa a Kárpát medencében pályázat.

Ki nyerte meg az év praxisát 2012-ben? - Hazai és határon túli nyertesek

azevpraxisa.hu

Az Emberi Erőforrás Minisztérium Arany János utcai épületének VIII. emeleti nagytermében február 14-én csütörtökön 11 órakor vehette át a 10 legelismertebb határon túli, és a 10 legelismertebb hazai háziorvos a nyerteseknek járó Az év praxisa a Kárpát medencében 2012 évi elismerését, és a vele járó ajándékokat.

Ki nyerte meg az év praxisát 2012-ben?

azevpraxisa.hu

Kiderül február 14 - én csütörtökön 11 órakor a díjátadó ünnepségen. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Arany János utcai épületének VIII. emeleti nagytermében veheti át a 10 legelismertebb határon túli, és a 10 legelismertebb hazai háziorvos a nyerteseknek járó „Az év praxisa a Kárpát medencében” elismerést, és a vele járó ajándékokat.

Az év praxisa: Szavazzon a TOP húszra! 

Az Év Praxisa

Az év praxisa a Kárpát medencében pályázaton a páciensek november 30-ig díjazhatták háziorvosukat, történetükkel. Írhattak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, arról, mennyire ért az idősek, a gyerekek nyelvén, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, vagy éppen az életmentő beavatkozásokról, mert ilyen sztorikkal is találkoztunk. 

Még másfél hónapig szavazhat kedvenc háziorvosára!

azevpraxisa.hu

Finisében Az év praxisa a Kárpát medencében! 2012-ben. Nem véletlen, hogy az Országos Alapellátási Intézet adott otthont annak a sajtótájékoztatónak, mely az Év Praxisa pályázatról adott friss híradást, hiszen a kiíró az intézet, a zsűri elnöke pedig Dr. Balogh Sándor főigazgató.