• Vesebetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Diószeghy Péter!   Az én vesebetegségem 10 éves koromban kezdődött, több egymást követő vesemedence gyulladással.Ekkor csináltak bónekem egy biopsziát, és valamilyen, születési rendellenességből fakadó érgomolyagot távolítottak el a Debreceni Klinikán. Az operációt egy bizonyos dr.Diószeghy Sámuel végezte.Önnek rokona volt esetleg Ő? Ja a GFR:15 ml/perc most. Cs László

        WEBBeteg szakértő válasza a Vesebetegség témában

        Tisztelt Uram!

        Ha jól tudom Dr. Diószeghy Sámuel talán csak nagyon távoli rokon, de biztos, hogy nem tartjuk a kapcsolatot a család azon ágával. A 15 ml/perc GFR értéknél a dialízis megkezdése a túlélést egyértelműen növeli.


        Kérdés: 2010-02-09 22:39:23; Megválaszolva: 2010. február 09., 22:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! DJ stent felhelyezés történt egy a CT szerint kb. 14x6x9 méretű vesekő /HU650/ miatt május közepén. Azóta kétszer voltam ESWL kezelésen. Eredmény nem született. Október 21-re URS műtétre voltam előjegyezve, de az...
        Jelenleg urológushoz járok már egy ideje. A problémám az, hogy állandó derékfájdalmaim vannak, a bal vesém kevés százalékban működik (20 valamennyi %). Az urológusom szerint tágulatom van, ami érthető, viszont ennél többet nem tudnak...
        Mi a nagyon magas (170 érték) mikroalbumin következményei? És kezelése