• Vizeleti probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő Szeretném segítségét kérni, lányom 17-éves június óta állandóan vizelet problémája van már majdnem minden orvost bejártunk de minden hol gyógyszerrel ellátták a panaszai gyógyszer kezelés után vissza tértek. Utrahang: kismedencében cista infra vénás kontraksz anyagos vizsálat épp vese és hólyag igazolt Tünetek:fájdalmas vizelet inger 1 két csepp de legtöbbször vizelet helyett vér jött állandó görcsölés hideg rázás nehéz vizelés úgy mond fájdalmas. vizeletben 4 keresztes genny zsúfolt fehérje és baktériumok erre antibiotikumot kapót: zinnat 500mg: beszedése után párnap után vissza tértek következő gyogyszer:Nolicin 400mg_os beszedése után szintén vissza jött a tünetei, kővetkező gyogyszer:Augmentin 625mg beszedése után szintén vissza jött a vizeletben most nem találtak gennyt csak fehérjét panaszaira. Monurál 3mg os granulátumot kapót.Vizelet leoltásban az elejétől kezdve kitenyésztet baktériumot nem találtak kórházban is feküdt de mai napig vissza jön a tünetei, segítséget kérem Válaszát várom

        Dr. Merth Gábor válasza a vizelési probléma témában

        Kedves Kérdező! Sajnos szakmai leírása kissé zavaros, de valószínűleg létezhet egy "reservoár" (góc), ahonnan kislánya folyamatosan újrafertőződik. Ezeket ugyanis hiába "tisztítjuk ki" antibiotikummal, még ha sikeres is a kúra, hamar "befertőződik". Ha nem habituális azaz viselkedés béli oka van a fertőzésnek (pl. nem megfelelő higénia), érdemes lenne ezt a gócot felkutatni egy komolyabb kivizsgálás keretében.


        Kérdés: 2011. október 13., 20:37; Megválaszolva: 2011. október 15., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv doktor úr! Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap használtam A péniszpumpámat és egy lilás színű kisebb területen folt jelent meg, Ez mitől lehet és mit tegyek??? Mellékeltem egy képet is hát ha ez alapján megtudja nekem mondani mi a...
        A hozzatartozom Prosztata mutet utan 5. Heten a psa erteke 2.3! Mutet elott 44 Volt. Gondolom nulla a jo ertek, ha nincs prosztata. De nem kellene varni 8 hetet a mutethez kepest?! Bizakodhatunk, ismeteljuk meg a labort? Koszonom
        Tisztelt Doktor úr! Jobb oldali alhai, petefészek környéki lágyékba és combba sugárzó, illetve jobb oldali köldök melletti fájdalom miatt kismedencei MR vizsgálaton vettem részt. Vakbélműtétem már volt emiatt fél éve, de a panaszaim nem...