• Vizeleti probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő Szeretném segítségét kérni,lányom 17-éves június óta állandóan vizelet problémája van már majdnem minden orvost bejártunk de minden hol gyógyszerrel ellátták a panaszai gyógyszer kezelés után vissza tértek. Utrahang: kismedencében cista infra vénás kontraksz anyagos vizsálat épp vese és hólyag igazolt Tünetek:fájdalmas vizelet inger 1 két csepp de legtöbbször vizelet helyett vér jött állandó görcsölés hideg rázás nehéz vizelés úgy mond fájdalmas . vizeletben 4 keresztes genny zsúfolt fehérje és baktériumok erre antibiotikumot kapót : zinnat 500mg : beszedése után párnap után vissza tértek következő gyogyszer :Nolicin 400mg_os beszedése után szintén vissza jött a tünetei , kővetkező gyogyszer:Augmentin 625mg beszedése után szintén vissza jött a vizeletben most nem találtak gennyt csak fehérjét panaszaira .Monurál 3mg os granulátumot kapót.Vizelet leoltásban az elejétől kezdve kitenyésztet baktériumot nem találtak kórházban is feküdt de mai napig vissza jön a tünetei, segítséget kérem Válaszát várom

        Dr. Merth Gábor válasza a vizelési probléma témában

        Kedves Kérdező! Sajnos szakmai leírása kissé zavaros, de valószínűleg létezhet egy "reservoár" (góc), ahonnan kislánya folyamatosan újrafertőződik. Ezeket ugyanis hiába "tisztítjuk ki" antibiotikummal, még ha sikeres is a kúra, hamar "befertőződik". Ha nem habituális azaz viselkedés béli oka van a fertőzésnek (pl. nem megfelelő higénia), érdemes lenne ezt a gócot felkutatni egy komolyabb kivizsgálás keretében.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 13., 20:37; Megválaszolva: 2011. október 15., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés