• Vizelés után cseppek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel WebBeteg doktor! Körülbelül két hete (17 napja) kezdődött a tünet, miszerint vizeletürítés befejezése után még jöttek cseppek. Egyéb tünetek nem jelentkeztek, nem fájt, nem szakadozott, nem kellett gyakran járnom WC-re stb. Orvoshoz nem mentem, mert nem akartam kellemetlenségeket, ugyanis a háziorvosom más városban lakik és nem tudom, hogy itt hogyan tudok akkor elmenni egy orvoshoz, hogy ne dobjon ki. Pár ember szerint a tünetem felfázás eredménye is lehet, így reménykedtem, hogy helyrejövök magamtól. Kb 4-5 napja elkezdtek enyhülni a tünetek. Most már nem nagyon vannak jelen cseppek, viszont kissé gyakrabban érzek vizelési ingert. Erre azt beszéltem be magamnak, hogy ez azért van, mert egy hete bő folyadékbevitelt folytattam, hogy minél kevesebb méreg gyűljön fel, ennek ellenére gyakran a munkám miatt nem mentem el időben, hanem tartogattam. Ez az inger is 1-2 napja erősebben volt jelen. Ön szerint mi lehet a probléma, lehetnek-e belőle még problémáim? Ui: elnézést, ha hosszú levélért és az esetleges buta hozzáállásomért a dolgokhoz. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Kocsis István válasza a vizelési probléma témában

        Tisztelt Olvasónk! Panaszai hátterében állhat gyulladásos állapot. Keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol vizeletvizsgálatot végeznek, ha szükséges, tenyésztésre is tudnak belőle küldeni. Ezek alapján eldöntik a további teendőket.


        Kérdés: 2011. október 04., 12:56; Megválaszolva: 2011. október 10., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos