• Sebesedés a végbélnyílás mellett, aranyér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! Hosszabb ideje kitapintható sebesedést, érzékenységet, esetenként vérzést és intenzív viszketést tapasztaltam a végbélnyílás és a herék között, főleg WC papír használat után. Képet készítettem róla, hogy megnézhessem, hogy pontosan mi és hol sebesedik, ekkor vettem észre, hogy lehet, hogy aranyerem (is) van? Előfordulhat, hogy kivizsgálásra szorul, vagy csak óvatosabban kellene a WC papírral bánnom? Csatoltam a képet. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a Aranyér témában

        Ez az elváltozás nem függ össze a látható aranyérrel.


        Kérdés: 2020. május 08., 20:02; Megválaszolva: 2020. május 11., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...