• Véres ondó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. ÚR Egy olyan kérdésel fordulnák önhöz hogy a tegnapi nap folyamán olyat tapasztaltam hogy hosszadalmas erekció után, fájni kezdett a nevi szervem (vissza tartás miatt) és halvány rózsaszínes ondó jött ki a végén, és ez reggel is hasonló volt ennek mi lehet az oka előtte semmi probléma nem jentkezet, nincsen semmi külső elváltozás vizelésnél se fáj semmi nem csíp nem érzek semmi fájdalmat csak aggódom. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát.

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        Mindenképpen jelentkezzen urológiai vizsgálatra, prosztatagyulladás okozhat hasonló tüneteket.


        Kérdés: 2020. február 29., 08:59; Megválaszolva: 2020. március 01., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.