• prosztata rák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét kívánok Doktor Úr! Az édesapámnál kb.2 hónapja kezdődtek a problémák, a vizelete elakadt és állandó katétert kapott. A próbavizelés sajnos nem sikerült, így újra felhelyezték a katétert.Október elején a PSA vizsg.eredménye 58 volt. Azóta többször jártak az orvosnál, de a további vizsgálatok még mindig nem történtek meg, pl.a biopszia sem volt! Az apukám egyébként jó karban lévő idős ember, de most a történtek lelkileg is nagyon megviselik.Fogyott is jó pár kilót! Szeretném véleményét kérni, merre és hogyan lépjünk tovább? Biztosan kell hogy legyen még segítség! Lakóhelyünkön lévő urológia osztályon a szóban lévő orvos az osztályvezető főorvos is. Már magánrendelésen is voltunk nála kétszer, mégsem haladunk előre Köszönöm szépen hogy meghallgatott. Várom válaszát!

        Dr. Papos István válasza a Biopszia témában

        Fontos volna a biopszia elvégzése, ezt követve lehet a további kezelést megtervezni. Dr Papos István


        Kérdés: 2015. november 18., 23:21; Megválaszolva: 2015. november 23., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: