Jóindulatú prosztata nagyobbodás

Tisztelt doktor úr! Jóindulatú prosztata nagyobbodásom van ez okozhat korai ejakulációt? Esetlegesen ha ez is okozza, olvastam valahol hogy urológus tud felírni korai ejakuláció elleni gyógyszert ez valóban igaz? Ha mégsem tudok túllépni ezen a problémán, és lemondok az intimitásról, (hisz az elmúlt évben annyi mindenről lemondtam dohányzás, kávé, szénsavas innivalók hátha erről is sikerül) ártalmas-e a prosztatának ha nincs rendszeresen ürítve? Az utolsó kérdésem pedig, a helyi urológus (akinek nem lehet ilyen kérdéseket feltenni) óva intett a kerékpározástól, futástól mert hogy az is ártalmas a prosztatának ez valóban igaz? Válaszát előre is köszönöm minden jót!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza BPH témában

A prosztatabetegség okozhat ejakulációs zavart, de korai ejakulációt csak igen ritkán.

Valóban van a korai ejakulációra gyógyszer.

Nem ártalmas a prosztatának a szexualitás hiánya.

A futás, és kerékpározás alap esetben nem káros a prosztatára-

Kérdés: 2015. szeptember 21., 08:19; Megválaszolva: 2015. szeptember 21., 20:00
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Prosztata műtét
Ondó mennyiség
T Doktor ÚR! A problámam az ,hogy ejakuláciokor az ondő teljesn híg ,kevés is Lelenleg a Tamsulosin nevű prosztata gyógyszert szedem Okozhatja e ez...
DUODART mellékhatások
Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja szedem a DUODART gyógyszert, jóindulatú prosztata megnagyobbodásra. Radikálisan megváltozott az erekciót elérő...
Urológiai beavatkozások
Tisztelt Dr. Úr! Kérem szíves információját, hogy Magyarországon van-e más elérhető műtéti beavatkozás BPH-ra a TURP, laparoszkopos műtét...
Tükrözés
Tisztelt Doktor Úr! Cirka 1, 5 évvel ezelőtt sűrű vizelési problémáim miatt (főleg éjjel, és egyszeri alkalommal a hólyag sem ürül ki...