Prosztata TUR

Két prosztata Tur után jól vizelek, de a benn maradó vizelet miatt, ami a megengedettnél több volt a hólyag tágulása miatt Mestinont szedek. Napi 3*1db-ot. Szürke-hályog alakul a szemeimen. Lehet-e ennek a gyógyszerne k következménye? És miért van feltüntetve a használati utasításában, hogy gépjárművezetés a szedése közben tilos. A prosztatával kapcsolatban csak ezt szedem, illetve Livetrát a merevedésre. Az eukációm befelé történik, 3éve volt a 2. műtétem. Ez meddig marad így, vagy ez végleges?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Bph témában

A szürkehályog nem ennek a gyógyszernek a következménye.

Az ejakuláció megváltozása végleges.

Kérdés: 2017. november 12., 17:27; Megválaszolva: 2017. november 12., 22:53
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztatabetegségek
Jó napot kivánok! Húszonkét éves férfi vagyok, és elég sokszor tör sürű vizelési inger, néha éjjel is, a húgy csövem vége csak úgy a...