• DUODART mellékhatások

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Egy hónapja szedem a DUODART gyógyszert, jóindulatú prosztata megnagyobbodásra. Radikálisan megváltozott az erekciót elérő képességem, szinte nincs libidóm, és majdnem nullára csökkent az ejakulátumom. Ha abbahagyom a gyógyszer szedését, megszűnnek-e, és mennyi idő múlva ezek az említett mellékhatások? Valamint megmarad-e a nemzőképességem, ha esetleg még utódot szeretnék.

        Dr. Papos István válasza a BPH témában

        A gyógyszer abbahagyása után az Ön által leírt panaszok megszűnnek néhány héttel a gyógyszer abbahagyását követően.


        Kérdés: 2020. március 24., 15:20; Megválaszolva: 2020. március 24., 17:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció