• Ondó mennyiség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T Doktor ÚR ! A problámam az ,hogy ejakuláciokor az ondő teljesn híg ,kevés is Lelenleg a Tamsulosin nevű prosztata gyógyszert szedem Okozhatja e ez a problémaát ? Mire váltsak esetleg ? PSA értékem jó-2 körül van Lehet ez fogja vissza a prosztata váladéktermelést Okozhat e ez problémát? Köszönöm válaszát Üdvözlettel PI

        Dr. Papos István válasza a Bph témában

        A kevesebb mennyiségű ondó oka az, hogy a tamsulosin hatóanyag ún. retrográd (ellentétes irányú) ejakulációt okoz, ilyenkor az ondó egy része a húgyhólyag irányába ürül. Alfusozin hatóanyag ilyen mellékhatást nem okoz.


        Kérdés: 2020. május 12., 14:38; Megválaszolva: 2020. május 14., 20:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        A panaszom a következő: egy ideje romló potencia és ezzel párhuzamosan vizelési panaszaim vannak.Egy urológiai vizsgálat kimutatta a húgycsőszűkületemet, melyet megműtöttek.Vizelési görbém nem lett jobb...+ a laborleleteim februárban 13,...
        Tegnap este a párommal szeretkeztünk majd elszakadt a fitymafékem. Ami nagyon éles fájdalommal járt. Majd vérezni kezdet ez kb. 5 percig tartott. A szakadás hossza kb. 1-1,5cm. A szakadás azóta nem vérzik csak érzékeny. Mi ilyenkor a teendő,...
        Tisztelt Doktor úr! A kérdésem a férfi nemi szervvel kapcsolatos. Azt tapasztaltam, hogy merev állapotban alig, szinte nem is tudom hátrahúzni a fitymát. Lankadt/ernyedt állapotban teljesen hátra lehet húzni, tisztítani tudom. Arra gyanakszom,...
        Kedves Dr úr/nő! Egy ideje alhasi/ágyéktáji fájdalmat érzek,vizeletem erősebb szagú/sötétebb. Vizelésnél és utána égő/csípő érzést érzek a húgycsőnyílásnál. Gyakran van vizelési ingerem.(de nem mindig vagy keveset...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.