Tesztoszteron szint.

Üdvözlöm. Egy éve anabolikus és tesztoszteron tartalmú szteroidot használtam, kisebbek lettek a heréim, nőiesedtem, és ez nem állt helyre. .Pár hete voltam urulógusnál mindent rendben talált a vizsgálatkor, majd vérvételen tesztoszteron szint mérésen 14, 60 nmol/l lett. A kérdésem az lenne hogy Ön szerint mennyire alacsony ez a tesztoszteron szint, számithatok gyógyszeres kezelésre, hogy emelkedjen vagy ez a szint normálisnak mondható?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Hormon témában

Az említett tesztoszteron szint normális tartományban van. További hormonmeghatározások szükségesek annak megállapításához, hogy okozott-e a szedett szer hormonháztatrásban zavart.

Kérdés: 2015. május 15., 00:49; Megválaszolva: 2015. május 18., 19:29
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.