Változókor!

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam a cikkeit, a válaszait, amit a betegeknek írt. Úgy gondolom Ön az én meg mentőm! 1987-ben volt méheltávolításom/petefészkek maradtak/ P3 eredmény miatt. Egyetlen sugárkezelést kaptam, a biztonság kedvéért. Azóta én szenvedek, mondhatom változó korba estem 34 évesen. Rengeteget szenvedek a mai napig, 68 évesen. /hőhullám, ingerlékenység, alvászavar, mentális problémák/ Ez idáig mindíg lebeszéltek a hormonpótlásról. A gyógynövények viszont nem segítenek. Most, hogy már idősebb vagyok, gondoltam majd lassan megszűnik, de nem, sőt még rosszabb lett. Még hozzá teszem, hogy 2016-ban egy veseresectió volt, rosszindulatú daganat miatt. Kezelés nem kaptam, csak kontrollra kell járnom. Mindezek tudatában kérdezem Öntől,, hogy ennyi évesen, ilyen betegségek mellett merjek-e hormon pótlást kérni? Ön mit javasolna? Tapaszt, gyógyszert? Sajnos a minden napi életvitelem teljesen tönkre teszik ezek a panaszok, rosszul érzem magam. Gondban vagyok! Esetleg valami más megoldást tudna-e javasolni? Hálásan köszönöm a segítségét! Érdeklődve olvasom cikkeit. Tisztelettel!

Dr. Petróczi István válasza hormon témában

Tisztelt Hölgyem, én több, mint 30 éve foglalkozom hormonpótlással.

(Ez igazi hormonokkal történik, az egész világon használják.)

A nőket a petefészek hormonok teszik nővé..... Ha lefogynak, pótolni kell. (Mint a cukrosnál az inzulint, a petefészekhormonhiány esetén a petefészekhormont.

Látatlanban nem tudok gyógyszert ajánlani, már csak azért se, mert kezelés elött

egy alapos kivizsgálás szükséges. Ez honlapomon olvasható.

Ha akarja szívesen segítek.

Jobbulást:

Petróczi dr.

Kérdés: 2022. február 24., 18:08; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Túlzott agódás?
Kedves Doktor Úr! Bízva Önben,szeretném a véleményét kérni,megpróbálom röviden leírni problémámat,kérdésemet. Félévente járok cytológia...
Premens tabletta
Kedves Dr Úr! Nőgyógyászomnak a menstruációs ciklus fél idejében jelentkező erős alhasi fájdalomról panaszkodtam, illetve menstruáció előtti...
vetélés után
Tisztelt Doktor Úr! Júniusban 6 hetes terhesen volt egy vetélésem, műtéti befejezéssel. (Az oka nem derült ki) . A terhesség előtt rendszertelen...
Mindenképp szükséges a cypromix...
Kedves Doktor Úr / Doktornő! Én egy oylan problémával fordulok önhöz, ami legalább 2 éve húzódik és sajnos eddig sem találtam rá megfelelő...
Mikor menjek hormonvizsgálatra?
Kedves Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy mikor kell pontosan hormon vizsgálatra menni. Az orvosom a 3 és 21 ik napot írta a papírra, de mikor ezt...