Pénisz betegség?

T.Doktor úr! Két napja a péniszem makkján olyan nem kellemes bizsergést érzek, mintha a véráramlást érezném, mintha lüktetne.Nem fáj, csak nagyon idegesítő

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Penisz témában

Valószínűleg átmeneti ártalmatlan jelenségról van szó, de prosztatagyulladás korai jele is lehet. Amennyiben tartósan fennáll, urológiai vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2015. március 24., 09:25; Megválaszolva: 2015. március 24., 11:11
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés