Fitymaszűkület műtét

Tisztelt Dr Úr! Másfél hete volt körlülmetélésem (fitymaszűkület miatt) , és a varratok körül illetve a fitymaféknél van egy kis sárgás gennyezés néhol. Minden nap reggel és este kamillázom, gentamicin wagner kenőccsel bekenem mindenhol, és átkötözöm. Az lenne a kérdésem, hogy meddig érdemes még átkötöznöm, illetve kell e aggódnom a gennyezés miatt, valamint érdemes lenne-e másik kenőcsöt is használnom? A választ előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza penisz témában

Kötözni már nem kell, a kamillázást folytassa és használjon Betadin kenőcsöt!

Kérdés: 2020. október 23., 13:08; Megválaszolva: 2020. október 25., 20:05
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Merevedési zavar, érzéketlen...
Lila hajszálerek kialakulása
Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretném segítségét és szakmai véleményét kérni. Június 3-án a páromat az ölembe ültettem az előjáték keretében...
Mit tehetek?
Tisztelt Doktor Úr! Olyan problèmával fordulok önhöz, hogy 26 éves vagyok, viszont a nemi szervem nem igazán változott semmit. Ez annyit jelent, hogy...
NEMI PROBLÈMA
Tisztelt Webbeteg! A problémám a péniszemmel van ugyanis a makk tövénél jobb és bal oldalt (nem a fitymafék) elkezdett egyre jobban "szakadni" ami...
Pénisz dagadása
Üdv: dr ùr azzal a kérésel fordulnénk önhöz hogy kb 1 hónapja be dagad a mak allati rész kb 2cm er olyan volna mint ha egy csomo volna szedek minden...