Lila hajszálerek kialakulása

Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretném segítségét és szakmai véleményét kérni. Június 3-án a páromat az ölembe ültettem az előjáték keretében ,de még nem voltam elég merev és kicsit erősnek is éreztem a nyomást a péniszemen, ahogy rajtam mozgott (rám ült) . Aktus közben nyilalló fájdalom lépett fel a makkomban,amit körülbelül 2 hétig éreztem ejakuláció után erősebben. Vizelés közben és után, ehhez társult égő fájdalom a húgycsövemben. 2 héttel később az állandó fájdalom megszűnt viszont észrevettem , hogy a vizelet sugár iránya körülbelül 15 fokkal megváltozott. A fájdalmakat ezután intenzívebb együttlétek után éreztem, de már nem közvetlenül a makkban ,hanem alatta a háti oldalán. Aztán volt egy együttlétünk , ami után egy fura diszkonfort érzet állandosult a hímvesszőm oldalában (enyhe bizsergésnek éreztem, de nyugalmi állapotban is jelen volt az érzés, ha valami hozzáért jobban éreztem. Ez is megszűnt olyan formában , hogy csak “események” után jön elő. Viszont arra lettem figyelmes ,hogy a péniszemen sok lilás hajszálér keletkezett .Az egyik ilyen hajszálér végén piros pont alakult ki, ami mára már fekete színű. Amit még èszrevettem, hogy nyugalmi állapotban napközben tömöttebb kemény tapintású a péniszem “törzse” és az esetek többségében nem tud annyira ellazult állapotba kerülni , hogy a herékre rá tudjon feküdni. Székelés közben is fél merev állapotba kerülni, amit enyhe masszírozással szoktam megszüntetni. Ön szerint miről lehet szó? Kell aggódnom, hogy valami maradandó károsodás ért, vagy ez spontán megoldódik? Kicsit aggódom, az eresedés miatt. Meg ez az állandó “merevség” is zavar főleg az időnkènti enyhe feszülő érzés miatt , ami eddig nem volt. Elnézést , ha kicsit hosszúra sikerült a problémám leírása, nem tudom mi az ami tényleg ideillik , így leírtam az összes tapasztalásomat. Nagyon megköszönöm, ha időt tud álldozni a problémámra. Köszönettel, Sz. Zoltán

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza penisz témában

Valószínűleg kis sérülés következett be, melynek a fentiek a tünetei. Javaslom, hogy a teljes panaszmentességig mellőzze a szexuális aktust.

Nem kell aggódni, nem maradandó, spontán meg fog oldódni.

Kérdés: 2020. október 29., 20:48; Megválaszolva: 2020. november 01., 00:10
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.