Prosztatarák szövettani eredménye

Még nem tudni milyen kezelést fog kapni, de szeretném az Őnök véleményét megkérdezni az esélyeinkről. Esetleg javasolnak-e valami szert erősítésnek. Nagyon rossz szövettani eredmény. Ccsontizotopos vizsgálatra vár.Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza prosztatarák témában

A kezelés függ a csontizotóp vizsgálat eredményétől. Ha az negatív akkor lokálisan előrehaladott folyamatról van szó, ilyenkor a megkezdett hormonkezelés és a sugárkezelés kombinációja a megfelelő választás.

Kérdés: 2014. augusztus 27., 17:22; Megválaszolva: 2014. augusztus 27., 21:23
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Prosztatarák biopsziás szövettan
T. Doktor Úr! A biopsziás szövettan vétel eredménye alapján a prosztata bal lebenyéből származó szövethengerekben az anyag mintegy 50-60%-át...
prosztata rosszindulatu daganat
a Psa9, 9volt vettek biopsziát és az ki mutatta a rosszindulatu daganatot voltam csont scen és mr vizsgálaton ezek negativak.az orvos feltette a kérdést...
Prosztatarák, műtét után
Tisztelt Doktor úr! Mintegy másfél hónapja műtéten estem át, mivel a korábbi vizsgálatok prosztatarákot igazoltak.PSA 15, 5 prosperid szedése...
Influenza kezelése daganat esetén
Kedves Doktor úr/Doktor nő! Az lenne a kérdésem, hogy prosztadaganat miatt kapott hormonok (diphereline és capro) és zometa kezelés mellett...
Prosztatarák életesélyek
10 éve diagnosztizált és azóta kezelt prosztatarákom van bár azt megelőzően (Két évvel korábban) a prosztatámat eltávolították. Az éjszakai...