• Áttétes prosztatarák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Nő! A férjemnek prosztatarákja van áttétekkel. A csontokban a májkapuban a tüdőn és elszórtan különböző helyeken.Jelenleg TAB.kezelést kap és mást nem.Reggelente köhögési rohamai vannak, talán már tüdő rákos is? A csont áttétekre nincs valami gyógyszer? Mik a kilátások, meg lehet ebből gyógyulni vagy csak tünetet kezelnek? A hormonkezelés miatt is el van keseredve, mivel még elég fiatal vissza tér vajon a potenciája? Köszönöm válaszát.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a prosztatarák témában

        A kérdését már Ön is megválaszolta: t.i. az írja, hogy a fárje prosztatarákja a csontokban, májkapuban, tüdőben is áttéteket képzett. Márpedig, ha tüdőben áttétek vannak, az bőven okozhatja a köhögését. A csontáttétek kezelésére a teljes adrogén blokád-nak nevezett hormonkezelés mellett még "biszfoszfonátok" adása is javasolható, melyeket tablettás (kapszulás) formában és havonta adott intravénás infúzió formában is be lehet juttatni a beteg szervezetébe. Asszonyom! Amíg a hormonkezelést kapja, bizony impotens lesz. Ha nem kapja, akkor vissztérhet a potenciája, de belehal a rákba.


        Kérdés: 2012. január 11., 23:59; Megválaszolva: 2012. január 14., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció