• Kis kamasz probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr. Dédnagypapa vagyok és most értesültem arrol., hogy dédunokám aki elmult 11 éves nemi szerve szinte születése ota nem fejlödik, Kérem van e lehetöség van e mód a fejjődést elősegiteni üdvözlettel a " DÉDIPAPA "

        Dr. Veress Dóra válasza a péniszméret témában

        Kedves Dédipapa! Az unokáját sürgősen el kellene vinni gyermekurológiára és endokrinológiára. Ez azért fontos, hogy kiderüljön, hogy szervi vagy hormonális ok okozza-e a növekedés elmaradását. A probléma okától függ, hogy milyen kezelést javasolnak majd és hogy milyen mértékben gyógyítható a probléma.


        Kérdés: 2012. április 12., 17:59; Megválaszolva: 2012. április 13., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: