• Nem nőtt meg!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő/úr! Egy nagyon kényes kérdésem lenne! 30 éves vagyok és azzal a problémával küzdök.hogy péniszem nem nőtt a testemmel arányosan mondhatnám "kicsi" maradt nyugalmi állapotban 3-4 cm izgalmi állapotban 13-14 cm de vékony! Ezért önbizalmam nincs nehezen merek nyitni a hők felé mert ha arra kerül a sor akkor.......Van erre valami megoldás amit a tb is támogat vagy így kell élnem tovább!

        Dr. Merth Gábor válasza a péniszméret témában

        Kedves Kérdező! Első körben azt kell mondjam, az ember pénisze ebben a korban már nagyjából és egészébe véve kialakult, mint méretében, mint máshogy. Léteznek eljárások, amivel -hosszútávon- "rá lehet segíteni" a dologra, ezek használata előtt viszont minden képen érdemes lenne, legalább egy alkalommal (mit, miért, hogyan, előny, hátrány, kockázat, stb.) konzultálni egy szakemberrel (urológus, andrológus). TB támogatással kapcsolatban, létezik, viszont -amire most pl. én gondolok, az egyedi elbírálás alapján működik, azaz egy hivatali utat kell bejárni, s ha ez az út megvan, onnantól finanszíroz csak a TB. Harmadszor, szerintem nem ezen múlik. Rossz stratégia az, hogy ezen "probléma" (probléma egyáltalán? ) miatt nem mer kezdeményezni! Ha hosszútávon gondolkodik, és nem "Peter North-ot játszik", akkor higgye el, -sajnos ez mindig csak utóbb derül ki-, a strucc politika a lehető legnagyobb "butaság"!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 12., 00:22; Megválaszolva: 2012. január 14., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: