Ön szerint rendben van a makkom? Várható még növekedés a péniszemben?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 15 éves múltam 3 hónapja és a péniszem csak 12 cm és 3-3, 5cm vastag. Elég kevésnek érzem és azt szeretném megtudni, hogy várható-e még növekedés és ha igen, akkor jelentős változás meddig? Sajnos az óvszer se nagyon marad meg rajta és a barátnőmmel már tervezzük az elsőt. Egyébként 185cm vagyok, 70kg és a bajuszom, a pajeszom is kialakult már, illetve pelyhedzik az állam. Egy pár szőrszál már a mellbimbómnál és a hasamon is van. A másik dolog, hogy kicsit furcsának találom a makkom. A fityma hátracsúszik ha kézzel húzom, de visszaáll abba az állapotba, amit a kép is mutat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a péniszméret témában

Tisztelt Kérdező! A képen eltérés nem látható, amennyire megítélhető. A pénisz mérete még növekedhet, de erre ráhatása nincs.

Kérdés: 2012. március 11., 12:53; Megválaszolva: 2012. március 13., 12:16
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
férfi intimtorna
Merevedési zavar, érzéketlen...
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen