• Kisebbségi komplexus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Még nem élek nemi életet és érdeklődnék, hogy a méreteim megfelelnének-e egy tartós kapcsolat kialakításához. A péniszem merev állapotban 12-13 cm, petyhüdt állapotban 6-7 cm, a szemérem csonttól mérve. A vastagságát még nem mértem. Őszintén én rövidnek/kicsinek találom és nem tudom, hogy az első partnerem mit fog szólni hozzá. Félek, hogy esetleg kinevet mert ettől csak jóval nagyobba(ka)t látott. Az átlag pénisz mérettel sem vagyok tisztában mert mindenhol mást írnak. Ilyen mérettel ki lehet elégíteni egy nőt illetve Önök szerint melyek a legmegfelelőbb pózok ekkora mérethez? Kérem, hogy ezt a kérdést kezeljék bizalmasan. Sajnos nem tudok és nem is merek máshoz fordulni, csak Önökhöz. Kisebbségi komplexusom van emiatt. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Merth Gábor válasza a péniszméret témában

        Kedves Kérdező! Egyrészt tapasztalni fogja, a méret nem minden (sőt, van amikor pont a nagyobb méretű pénisz okoz hátrányt). A technika sokkal inkább számít abban, hogy partnerét kielégítse. Minden nő más és más, azaz egy közös "felfedező út" során együtt fogják megtapasztalni, kinek mi a jó, hogyan jó. Ezért szép a hosszan tartó együttlét. Azaz akármekkorának is érzi péniszét, ez ne gátolja az ismerkedésben.


        Kérdés: 2012. március 06., 14:00; Megválaszolva: 2012. március 08., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: